Lányok, nők! Nektek nem ragad "oda" darabokban a WC papír pisilés utáni törlésnél? Velem van a gond?
Nekem se volt soha ilyen problémám.
3 rétegű wc papírt használok. Az első törlésnél 3 kockát össze hajtok. A 2. törlésnél 2 kockát. Eddig max akkor jött szét, ha nagyon rossz minőségű papírt használtam.
A Zewa wc papírt hajtsd össze két vagy háromszorosan és kétlem hogy odaragadna.
Én úgy szoktam hogy 3-4 kockát tépek le és azt félbe hajtom.Sosem maradt a wc papír sem a fenekemben sem a micsodámban.
Vagy nedves törlővel töröld magad és probléma megoldva.Meleg van szóval megszáradsz:D
Nekem van ilyen gondom, igen. Próbáltam nedves wc papírral, szintén. Pedig nincsenek nagy kisajkaim.
Vagy popsitörlő vagy azt csinálom, hogy csak oda paskolom a papírt a vulvámhoz, aztán megyek a fürdőbe mosakodni.
Amúgy van hordozható bidé, egy kis spriccelős flaska, amit megtölthetsz szappanos vízzel. Jócucc, próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!