GigaVega kérdése:
Mindketten ittunk..és "aludt" mikor megdugtam,csak darabokban emlekszik ra..ez megeroszakolasnak szamit?
Figyelt kérdés
5éve történt..barátnőmmel..2021. febr. 6. 13:17
1/10 anonim válasza:
Beleegyezett a lány? Gratulálok.
2/10 anonim válasza:
Ha o nem akarta, akkor annak szamit. Mondjuk alvo embert nem ertem minek kell megdugni alapbol....
Egyebkent meg en is szexeltem mar ittasan ugy a baratommal (bar nagyon is ebren voltam), hogy masnap nem nagyon emlekeztem ra, csak kb.
4/10 anonim válasza:
Nem létezik olyan, hogy alvó embert meg lehet dugni a tudta nélkül. Mindenki felébred rá, bármennyire ittas. Kábítószernél el tudom képzelni, de ez sima pia. Kizárt!
5/10 A kérdező kommentje:
Csak alkohol volt..
Tagadta h emlekszik..aztan 2-3 napra bevallotta h "felkelt"..
Kerdeztem h miert nem szolt h nem akarja..azt valaszolta nem volt ereje szólni..🤔
2021. febr. 6. 13:43
6/10 anonim válasza:
Ha nem volt olyan tudati állapotban, hogy esetleg ellenkezni tudott volna, akkor bizony erőszaknak számít.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek..
Balfasz voltam,megtörtént..
Nemtudom meg nem történté tenni 😞
2021. febr. 6. 15:00
8/10 anonim válasza:
Ha vigasztal, sok férfinak eszébe sem jutna ez, főleg nem öt év után. Mármint hogy önvizsgálatot tartson és belássa, lehet nem volt jó ötlet.
9/10 anonim válasza:
#8: sok férfinak meg eszébe se jutna ilyet csinálni.
10/10 anonim válasza:
Tudtam, hogy kapok ilyen reakciót, hülyén fogalmaztam. Én értem és teljesen elítélem. Tudom, hogy a legtöbb férfi nem tenne ilyet.
Csak már ez is valami, hogy tart némi önvizsgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!