4napja guttalaxoztam ma már nem tegnap nagyon fájt a hasam de azért guttalaxoztam mert 2hete kb nem megy a wc. pár napja nemis bírok enni semmi étvágyam Félek lehet bajt csináltam magamnak? A guttalaxal?
Figyelt kérdés
Hirtelen elkezdtem fogyni tegnapelőtt észre vettem h fogytam de ma már jobban látszik mitcsináljak? Senkinek nem mondtam h guttalaxoztam meg azt sem h nem megy a wc arról nemis beszélve h már a kaja sem megy és már a kulcs csontom is kilátszik meg a bordáim is. És igen a családom is látta rajtam h fogytam és elég Hirtelen fogyás de nem tették szóvá csak annyit mondtak üljek le enni mert alám rúgnak xD 😆 mi lehet a baj? Igazából 6napja nem megy a kaja de előtte ettem sokat nagyon sokat és semmi wc 2 héten át a guttalaxal be indult de tegnap rosszul voltam úgy fájt a hasam mit tegyek? Mi baj lehet? Mitől fogyok? Mért nem megy a wc ? És mért nem bírok már enni sem ? Félek tűdö asthmás vagyok és régebben szivritmus zavarom volt túl kora szülöt vagyok és félek h megint valami baj lesz 2 éve derült ki az asthmám 1 éve h autizmus sprektum zavarom van annyira félek h megint kimerül valami betegség :(2022. jún. 6. 00:58
1/1 anonim válasza:
Amíg ettél, de valszeg keveset ittál (vizet), csak beléd sült a sz@r.
Ezt a gyógyszer megoldotta, ergo kihajtotta.
Ha nem eszel, mégis mit akarnál kifosni? A levegőt?
A koplalástól is fáj a gyomor, de durván.
Feltéve hogy nem álltál át a fotószintézisre, ajánlom hogy qrvagyorsan kezdj el enni (de most már először gyomorkímélő kajákat, mert vissza kell szoknod a kajára: húsleves, burgonyapüré, stb), igyál sok folyadékot (2 liter víz min / nap).
Gyógyszert hanyagold.
Ha így sem tudsz kábelt fektetni 2-3 nap után, javaslom húzz el orvoshoz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!