Páromnak a abortusza volt hogy tudnék segíteni neki ?
Figyelt kérdés
Még mielőtt nekem estek védekeztünk. Nem felelőtlen tinik vagyunk. De hogy meg értsétek sajnos mind a ketten rosz kapcsolaton vagyunk túl. Jelenleg munkás szálláson lakunk, kisebb nagyobb adósságokkal a hátunk mögött a páromnak vannak egészségügyi problémái nagy kockázattal lehetet volna csak meg tartani. Így nagyon sokat gondolkoztunk és ezt láttuk a legjobbnak sajnos. Mindenben ott voltam és vagyok is mellette és ahogy engem is megvisel őt érthetően még jobban . Szinte depresszió közeli. És anyira szeretnénk neki segíteni hogy könnyebb legyen neki. Csak egy példa a tegnap este filmeztünk és egy kisbaba elkezdett sírni és erre nagyon keserves zokogásba kezdett ő is nagyon hosszú ideig és én meg csak ott feküdtem simogattam és totál tehetetlennek éreztem magam. Hogyan tudnék neki segíteni kérlek segítsetek nekem.2022. jún. 3. 11:10
1/7 anonim 

válasza:

Sehogy, ezt neki kell feldolgozni.
2/7 anonim 

válasza:

Kiszolgálod, hogy pihenhessen. Szellőztetsz, viszek virágot a szobába (aminek szereti az illatát).
Ennyit tudsz tenni kb. Néha az is jó ha csak mellette vagy. Nem kell mindig faggatni hogy mit csináljak , mit szeretnél stb
3/7 anonim 

válasza:

Nem kell mentegetőznöd. Azok mentegetőzzenek, akik felelőtlenül potyogtatnak.
4/7 anonim 

válasza:

Csak legyél mellette,érezze,hogy számíthat Rád!
5/7 anonim 

válasza:

Nem tudsz mit tenni,ez egy hatalmas lelkktores kb egy ev mire feldolgozza
6/7 anonim 

válasza:

Az idő segít, más nem nagyon. Az, h mellette vagy, nagy segítség. Ennél többet nem nagyon tudsz tenni…
Kitartást❤️
7/7 segitseg 

válasza:

Ahogy az előttem lévők is mondják, idő... Törekedjetek arra, hogy jobb helyzetbe kerüljetek és már tudjatok vállalni egy gyereket, (gondolom nyilván erre törekedtek) nyilván nem fogja 100%-osan elfelejteni az abortuszt, de már sokkal jobban fogja krzelni. Sok sikert a továbbiakban :3
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!