Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rettegek hogy újra teherbeesek?

Rettegek hogy újra teherbeesek?

Figyelt kérdés

Legnagyobb sajnálatomra az abortusz mellett kellet döntenem, erre ha megkérhetem nem kérnék kommentárt mert pokolnak élem meg minden napom.

Viszont mióta megtörtént rettegek, hogy újra megtörténik 0-24 idegeskedek, a párommal még nem “csinálunk” természetesen semmit a 6 hetes tilalom miatt. Utána ösztrogénmentes fogamzásgátlót fogom szedni, mert nekem csak azt lehet.

De addig a párommak persze vannak szükségletei, amit én megpróbálok kielégíteni (itt orálra/análra gondolok elsőképpen), de csupán már ettől félek, hogy valahogy odakerül és újra megtörténik ez.

Mit tehetnék hogy megnyugodjak? Van erre esély hogy terhes legyek így? Keressek pszichológust mert ez már a beteges szint, hogy ennyire megviselt?

18/L

2022. máj. 25. 12:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Akkor jo :)
2022. máj. 25. 17:26
 12/20 A kérdező kommentje:
4-es hormonmemtes spirált nem csak azoknak tesznek fel akik már szültek?
2022. máj. 25. 17:27
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

12: Hát én nem tudom pasi vagyok. Több barátnőmnek is ez volt, lebeszéltem mindenkit a tablettáról. Gumit utálták, jobban mint én. De egy orvos meg tudja mondani. Nyilván be és kivenni is csak orvos tudja. Úgy hogy így is úgy is vele kell ezt megbeszélni.

Nem végleges fogamzásgátlás. Viszont ki is kell venni.

És semmi hormon, ciklusod is rendben lesz.

Ha ez nem még mindig ott a gumi, a sperma ölő készítmények és még van pár alternatíva.

Hormonos az utolsó legyen...

2022. máj. 25. 18:04
 14/20 anonim ***** válasza:
25%

Nekem volt hormonmentes spirálom (nem szültem), hát, én ezerszer visszasírtam a fogamzásgátló tablettákat: irtó erős és sokáig tartó menzesz, ütős görcsökkel (a ciklushossz is csúszkált).

A tabletta mellett óramű pontosságú volt, 3-4 napig tartott, és szinte soha sem voltak görcseim.

A spermaölő készítményeknek sajnos olyan rossz önmagukban a hatásfokuk, hogy a nőgyógyászati szlengben külön kifejezés van rá: "pharmatex-baba"...

Úgyhogy jobb lenne talán a szakorvosra bízni, mit alkalmaz az adott páciensnél.

(nekem végül a művi meddővé tétel lett a megnyugtató megoldás, de ez már segy másik történet...)

2022. máj. 25. 21:34
 15/20 anonim ***** válasza:
59%
Pharmatex mellett mégegy szavazat. De mivel ilyen termékeny vagy, javaslom hogy óvszert is használj mellé. Tizenévesen én is így tettem, nem volt gond. Vagy nőgyógyásszal konzultálj és legyen megfelelő méretű pesszáriumod, de ahhoz is kell Pharmatex ha biztosra akarsz menni.
2022. máj. 26. 02:53
 16/20 anonim ***** válasza:
65%
14: Akkor gratulálunk te vagy a millióból egy akinél a tabletta nem okozott semmit.
2022. máj. 26. 09:25
 17/20 anonim ***** válasza:

Off

De 14es,te ezt magyarországon el tudtad végeztetni?

2022. máj. 26. 16:19
 18/20 anonim ***** válasza:
14-es vagyok. Igen, mivel 2009-ben csináltattam.
2022. máj. 26. 19:09
 19/20 anonim ***** válasza:
79%

Akkor ne gumizzatok... Inkább szedj gyógyszert még úgyis, hogyha neked nem is nagyon lehetne.

Az pedig szánalmas, hogy erőlteti az anált, mikor épp most volt egy műtéted. Hát én úgy kidobnám mint a szrt.

2022. máj. 28. 08:12
 20/20 anonim ***** válasza:

Ugyanezen mentem keresztül. A műtét után anállal próbálkoztunk (nem az első alkalom lett volna), de még mielőtt történtek volna a dolgok nagyon megijedtem, konkrétan elmentem zuhanyozni, mert “mi van ha az előváladék valahogy odakerül”, nyilván ez túlreagálás, szerencsére párom teljesen megértett. Másodjára már végigcsináltuk, és utána mentem zuhanyozni...

Nekem más.. problémáim is voltak, undorodtam a testemtől, a pozitív teszttől kezdve nem bírtam a hasamra nézni... a műtét után egy hónappal sikerült.

Én sem szedhetek akármilyen gyógyszert, így nekem is problémás volt az egész - és az is.

A terhességem közben és még utána is úgy éreztem, hogy soha többet nem leszek képes lefeküdni a párommal.

Sajnos engem azóta is ért egy újabb trauma ezzel kapcsolatban azt már ide nem írnám ki, de tekintve, hogy mindkettőnknél friss a dolog nagyon szívesen beszélgetek veled privátban, vagy elmondok több dolgot, ha úgy érzed, segíthet. 24/L

2022. máj. 28. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!