Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rettegek attól, hogy teherbeesek?

Rettegek attól, hogy teherbeesek?

Figyelt kérdés
4hete szültem. Mielőtt megszületett a lányom, úgy gondoltam nekem 3 vagy minimum 2gyerekem lesz. Most viszont rettegek attól, hogy teherbeesek. Nincs gond a lányommal, nem olyan sírós, mégis úgy gondolom nekem tuti nem lesz több gyerekem. Amikor ezt gondolom akkor kicsit elszomorodom, hiszen a párom szeretne még egy babát. Volt aki hasonlóan érzett mint én? Hogy alakult a jövő? Lett másik baba?
2012. febr. 16. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Szülés után közvetlenül még én is azt gondoltam h elég 1 gyerek.

10 évre rá megszületett a második és most(2 évre rá) a harmadikkal vagyok terhes,csak mert a férjem akarta.

Írtózni most is írtózom és félek a sok kíntól.

2012. febr. 16. 19:14
 2/7 anonim ***** válasza:
szia,az én lányom 16-hós és igen én még mindig félek a szüléstől,de szeretnénk még babát,a párjaink nagyon jó,hogy ennyire szeretnének még babát így mi is letudjuk győzni a félelmeinket és a piciknek is jó egy kis tesó,nekem a legnagyobb gondom most az,hogy nem akarom cipelni magammal a lányom terhességnél vizsgálatokra nem 1-szót fogadó gyerek akaratos :D,de nincs kire hagynom így megvárjuk míg ovis lesz.
2012. febr. 16. 19:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is úgy gondoltam, hogy az első után nem lesz több.

Azóta a harmadikat várom, és amennyire szerettem volna, annyira rettegek most, hogy mi lesz.

Fiam 10 éves, nagyon jó tanuló, vele nincs sok gondom, sőt..

A lányom két és fél éves, ő már nehezebb eset, nagyon eleven :)

Mégis megint kislányt szeretnénk.

2012. febr. 16. 19:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Én már 2,5 éve szültem, és még mindig rettegek a teherbeeséstől. El sem kellett jutnom a szülésig, már terhesen tudtam hogy nem lesz több gyermekem. Még mindig minden hónapban "idegbeteg" vagyok, és eszembe jut mi lenne ha becsúszna? Elvetetni képtelen lennék. Fogamzásgátlót szedek és megszakítással vagyunk együtt. Paranoia igaz? :) De ez van, mi tökéletesen boldogok vagyunk az egy szem fiunkkal és ebben egyet is értünk a férjemmel. Szóval, hogy a kérdésedre is válaszoljak, nálam nem lett több baba, és nem is tervezzük. De 4 hét még nagyon kis idő, friss az élmény. Lehet hogy meggondolod magad! :)
2012. febr. 17. 00:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én lassan 3 éve,hogy szültem. Már próbálkozunk 2 hónapja,de nagyon félek én is,mindig egy picit megkönnyebbülök,amikor megjön. Félek,hogy ha elmegyek a dokihoz,megint rossz hírt fog közölni,mint a legelső terhességemnél,félek a szüléstől,és nekem nem volt maga a terhesség rossz,de attól is félek,mert ugye nincs két egyforma terhesség. Hát túl kell lenni rajta. meg nagyon vágyom egy babára,de milyen jó is lenne,ha egy csettintésre itt lenne... :)
2012. febr. 17. 07:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Én szerettem terhes lenni. Meg a szüléstől sem félek egyáltalán. Én inkább attól félek ami utána van...
2012. febr. 17. 08:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló vagyok. Én attól nem félek,pedig a kisfiam nem volt egy könnyű eset. Hónapokig tartott,mire rájöttek,hogy miért sír minden nap egyhuzamba akár egy órát is. Húgyuti fertőzése volt,és az csípett neki. 12 napig voltunk kórházba. Ebből kifolyólag rosszul evett,volt hogy egész nap egy banánt örültem ha bele tudtam tuszkolni. Nagyon rosszul aludt pici kora óta,most értük el,hogy szépen alszik éjszaka,de azt is úgy,hogy átjön hozzánk,így mi alszunk rosszul. Volt olyan,hogy napközbe 5-10 percet aludt.amellett,hogy éjszaka akár 2-3 órákat fent voltunk vele. Ki voltunk merülve nagyon. Napközbe kis örökmozgó volt,egy perc nyugtunk nem volt. Már 3 éves,bölcsis,és mindezek után,nagyon vágyom egy kis tesóra,mint ahogy ő is... Üdv.: Ági
2012. febr. 17. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!