Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Macmirortól javulás helyett...

Macmirortól javulás helyett súlyosabb tünetek?

Figyelt kérdés

Enyhe viszketés miatt kaptam macmirort, még csak a 2. napnál járok, viszont a tüneteim sokkal rosszabbak lettek (nagyon erős folyamatos viszketés a hüvelybemenetnél). Jár már így valaki? Átmeneti, vagy el kell viselni végig? Esetleg ne is használjam?

Köszönöm

2022. máj. 22. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet ám helyi egyéni érzékenység vagy helyi allergiás reakció. Végül végig szedted? Egyébként nagy 'bajt nem kéne hogy okozzon, max. kellemetlenséget: /
2022. aug. 16. 23:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem, borzalmasan viszketett, égett a hüvelyem. Sajnos azóta is szenvedek, vissza-visszatérő valamilyen viszkető fertőzés. Tenyésztés nem mutat ki semmit, mikroszkóp alatt clue sejtek látszódtak, meg kevés volt a jó baci. Illetve minimális méhszájseb. De konkrétan semmit nem mondott ezekre a doki, csak hogy a flórát állítsam helyre😭😭
2022. aug. 17. 16:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Jajj szegény: ( én ma kezdem a kúpot (most, tudom nem sok ez az óra alvásnak-fekvésnek a kúppal, de soká vegeztem a melóval) , remélem nem lesz ilyen bajom tőle :( történt nemibetegseg szűrés? Nekem a doki azt mindta, ha ez nem kezel ki, az a következő lépés egyből, hogy kizarjuk a "legrosszabbakat", valamint PCOS-re kell mindenképp kivizsgálni, mert az hajlamosít a fertozesre és nekem sajnos mindkét petefeszkem cisztas. Neked ilyen irányú kivizsgálás is történt? Jobbulast neked!
2022. aug. 18. 03:10
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket, de igen. Volt std, hpv, különféle bakteriális fertőzéseket szúró csomag külön, mikroszkóp minden. Pcos+IR is van nyilván, de azt már pár éve tudom. Viszont én azt hittem, hogy az gombára hajlamosít, de akkor bakteriális fertőzésre is?

Amúgy a macmiror használt nekem is, amikor pár éve először használtam, csak most valamiért nem tolerálja a szervezetem valamiért.

Neked is jobbulást, remélem gyorsan megoldódik a problémád!

2022. aug. 18. 08:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem bármilyen fertőzésre hajlamosít, mert gondolom a huvelyflora állapota nem okes pcos esetén, nem? Én se vagyok pro benne :(

Remelem hamar kikezelnek téged is!

2022. aug. 18. 13:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Igazad lehet, mintha olvastam is volna valahol, hogy kevesebb jó baci van pcos esetében
2022. aug. 18. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!