P3 citológia lehet? tapasztalatokat szeretnék kérni
A tavalyi rákszűrésem p2 lett, viszont idén p3-as. Eléggé megijedtem, bár tudom, ez még nem a legvészesebb helyzet. A doki nem írt fel semmilyen kúpot vagy gyógyszert, csak hamarosan megint mennem kell szűrésre. valaki járt már így és p2 lett belőle vagy esetleg rosszabbodott a helyzet? :( mi miatt lehet?
valamint mondta,hogy gumit mostantól minden alkalommal használjak a párommal, ez azért szükséges, hogy nekem ne legyen nagyobb bajom, vagy ő is elkaphat valamit? Nem tudtam tőle megkérdezni. A doktor nem látott semmi kórósat egyébként. Tudom hogy fertőzés miatt is lehet p3, kis folyásom volt/van amire használtam kúpot. Előre köszönöm ha valaki segít kicsit megnyugodni
Ha a kövi szűrés is p3 akkor érdemes kérni rá valamit, nekem egyszer vagy benézték vagy nem tudom de p3 volt, 2 nap múlva máshol p2. (azért mentem máshova mert én se kaptam se tanácsot se semmit, olyan bena dokinak éreztem..)
A gumi azért kell, mert biza a barátod is elkaphatja, hacsak eddig nem kapta el. Ha igen, neki is kezelnie kell magát, különben pingpong az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!