Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A HPV csak nemi úton terjed?

A HPV csak nemi úton terjed?

Figyelt kérdés

Azt írják férfiakon teljesen tünetmentes is lehet. Rajtam meg kijött HPV szemölcs.

Tőle kaphattam el?

Teljesen el vagyok keseredve, hogy sosem fogok megszabadulni már a hpv szemölcsöktől...

2022. máj. 16. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Nem csak nemi úton.
2022. máj. 16. 13:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Nyállal is tud?
2022. máj. 16. 13:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen nyállal is tud és nem akarok ízetlenkedni, de nekem valahogy a nyállal terjedés meg a nemi út az ugyanaz. Vagyis nem tudok elképzelni a másik ember nyálával való kapcsolatba kerülést másképp, mint nemi úton.
2022. máj. 16. 13:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak nem úton, igen, nyállal is.
2022. máj. 16. 14:11
 5/6 anonim ***** válasza:
2022. máj. 16. 14:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A nyál mióta nem nemi út? Igen, testi érintkezés kell hozzá, vagy legalábbis a testfelületek találkozása vivő anyagon keresztül. Ha anyáddal/apáddal közös törülközőt használsz úgy is fertőződhetsz, de azért lássuk be ennek kevés a valószínűsége.
2022. máj. 16. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!