Tudnátok olyan betétet ajánlani ami,nem ázik át amíg suliban vagyok? Nagyjából öt órát tartózkodom ott.Nagyon kellemetlen ott cserélgetni.
Hány éves vagy?
Tampon+betét?
Vagy kehely, de ezért is kérdezem a korod.
Ez a vérzésed erősségén múlik, nem a betéten. Eleve szünetekben úgyis kénytelen vagy megnézni, hogy a baleseteket elkerüld, akkor már cserélni is tudsz.
Sose érezz ilyesmit kellemetlennek, minden nő életének része. Az, hogy valaki letépi a ragasztóról a védő réteget, abban semmi ciki nincsen.
16 évesen a betét cserében mi kellemetlen? Fél perc alatt megoldható!
Van egy rossz hírem, még 40-50 évig ebben lesz részed. Vannak akik 9-10 évesen menstruálnak, kezdetben úgy, hogy a kortársaik nagy része azt sem tudja mi az, mégis megoldják.
"Utolso Te mekkora hulyeseget irtal.. lattal mar szuzhartyat? Nekem egy tampon alig fert be. Gobdolkozz mar mielott hulyeseget irsz.."
A szűzhártya kb ezerféleképp elszakadhat az első aktus előtt, a legtöbeknél meg is teszi. Te gondolkozz mielőtt kiesik a kapa a szádból, és olvass utána a dolgoknak, mert amit én írtam (a kehelyről és szűzhártyáról) az igaz, ami te az meg nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!