Klion D gyógyszerrel kapcsolatban pár kérdés?
Figyelt kérdés
Mindegy melyik oldalát helyezed fel?
Lehet utána fürdeni? (Ha még nem szívodott fel teljesen)
Baj ha utána nem tudok aludni?
2022. máj. 9. 00:29
1/8 anonim válasza:
Ideálisan a keskeny oldala van befelé, de ha te fordítva akarod szíved joga.
Nem lehet utána fürödni, akkor tedd fel, amikor már aludni készülsz, tehát utána már vízszintesen vagy felkelésig. Nyilván az nem gond, ha olvasol pár oldalt, vagy megnézel egy sorozatot, de már ne legyél aktív, mert nem tud hatni, ha kijön.
2/8 A kérdező kommentje:
Es ha úgy vagyok minimálisan aktív h nem jön ki?
Mármint hagyom felszívodni,míg érződik a kemény gyógyszer. Az így 2 óra volt kb. Addig nem mászkaltam, ültem fel.
2022. máj. 9. 00:52
3/8 anonim válasza:
Kimész pisilni, és visszafekszel. Nem szívódik fel 2 óra alatt, kell neki a 6-8 óra, amíg alszol.
4/8 A kérdező kommentje:
Felkelés után lefurodhetek ugye? 😅
2022. máj. 9. 10:55
5/8 anonim válasza:
Persze, és a hüvelytabletta felhelyezése előtt is.
6/8 A kérdező kommentje:
Es ugye nincs szexuális élet. Maszti engedélyezett?
2022. máj. 9. 12:08
7/8 anonim válasza:
Igen tiszta kézzel, segédeszköz nélkül.
8/8 anonim válasza:
Miért az az ideális, ha a keskeny oldala van befelé, felfelé? Mitől jobb így, mint fordítva?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!