Kisajkamon lehet pattanás?
Kisajkamom 5 napja kijött egy csomó, de mára mar fajt. Olyan mintha pattanas lenne.micsir feheredik. Lehet ott is pati? Ez nem a nagyajkam hanem a kisajak!
Jart mar valaki így? Esetleg szex közbe dörzsölhettem ki kb 1 hete? Most kentem rá reggel pici betadine kremet, nem ment a huvelyembe bele figyeltem ra. Kifog fakadni ha ugy van?
Pisi torlesnel is faj, mert pont dorzsoli. Tudni kell hogy nekem magyobb a kisajkam, mint a normalis hambis nevu nemiszerv.
"... nekem magyobb a kisajkam, mint a normalis hambis nevu nemiszerv."
Mi az a hambis nevű nemiszerv? Miért lenne az a normális? Mindegyik punci normális. :)
Nem batrholin gyulladás. Kisajkon nincs ilyen mirigy. Az lent van a nagy ajak mellett a huvely bemenetnel.
Ez nekem amu fedi a huvelyemet a kisajak. Azon van rajta. Ki se akar fakadni csak fáj és nagyobb lett. Meg feher a vehe. Mint a gyulladt pattanas
Kiderul lassan, dokinal varok...... Mar ugy faj mikor torolnem pisilesnel.
Mar faj a csiklom is tole..
Voltam dokinal. Megnezte, mondta, h ez nem barholin gyulladas, mivel az lejebb van.
Mondta, hogy ez pattamas es ki kell nyomni akkor gyorsabban gyógyul. Lefujta lidocainnal. Tűvel megszúrta, kinyomkodta a gennyt. Kaptam ra kenocsot neg antibiotikumot. Azt mondta barhol kijohet a pattanas.. :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!