Kisajkamon lehet pattanás?
Figyelt kérdés
Kisajkamom 5 napja kijött egy csomó, de mára mar fajt. Olyan mintha pattanas lenne.micsir feheredik. Lehet ott is pati? Ez nem a nagyajkam hanem a kisajak!
Jart mar valaki így? Esetleg szex közbe dörzsölhettem ki kb 1 hete? Most kentem rá reggel pici betadine kremet, nem ment a huvelyembe bele figyeltem ra. Kifog fakadni ha ugy van?
Pisi torlesnel is faj, mert pont dorzsoli. Tudni kell hogy nekem magyobb a kisajkam, mint a normalis hambis nevu nemiszerv.
2022. máj. 3. 15:43
1/17 anonim válasza:
Orvos!! Lehet össze szedtél valamit.
2/17 A kérdező kommentje:
De hogy szedhett volna ossze? Se nyilvanos wc-re nem jarok. Itthon takarítok. Sot meg a wc deszkara is ugy ulok itthon ra, hogy kiparnazom wc papírral. Meg 9 éve vagyok egyutt a ferjemmel. Nem hinnem, h ossze szedtem vmit. Lassan ket honapja voltam nodokinal, ahol STD vizsg. Is volt a baba terv. Miatt. Minden negatív volt semmi nemi betegseg... Mondjuk erdekes lett volna akkor, ha lett vna vmi.
2022. máj. 3. 15:54
3/17 anonim válasza:
Nem lehet esetleg Bartholin-ciszta? Nem írtad, merre van, de ez közvetlenül a vagina bemenetnél szokott előjönni.
4/17 A kérdező kommentje:
Az volt sajna 2 evvel ezelott. Az a huvely bemenetnel volt mellette ugy bedurrant fajt, h muteni kellett. Ez most nem ott van hanem a csiklotol lejebb oldalt a kisajkamon ami kilóg nyelvecske kivül. De ha szethuzum a kisajkaimat pont megfogom belulrol is es erzem h ilyen csomo van ott. Mara mar kifeheredett kicsit. Olyan mintha gyulladt pati lenne. De sose volt nekem ezen a helyen ilyen. Meg a neten se talalok rola semmit :/
2022. máj. 3. 16:01
5/17 anonim válasza:
Nekem is volt már, kifakad és elmúlik, csak ott pont marhára fájdalmas. Kitartást! :)
6/17 A kérdező kommentje:
Es ez mitol johet ott ki? Max dorzsolesre gondoltam. Mert ott ugye szor sincs h szortuszo lenne....
2022. máj. 3. 16:03
7/17 anonim válasza:
Na azt nemtudom sajnos. De semmi fertőzésem nem volt nekem se.
8/17 anonim válasza:
Nekem volt ott pati, elmentem vele dokihoz, majdnem kiröhögött.
9/17 A kérdező kommentje:
Uh akkor jó kicsif nyugodtabb lettem. Akkor biztos pattanas. Ezert nem akarok dokihoz rohangalni :/. Kenegetem betadine kremmel. Varok vele par napot. De nem piszkalom meg nyomogatom az tuti
2022. máj. 3. 17:35
10/17 anonim válasza:
Nem kell vele orvoshoz menni, simán lehet pattanás. Ha sokáig ott van majd akkor esetleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!