Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Havi 2 menstruációval kapcsola...

Havi 2 menstruációval kapcsolatban tapasztalat?

Figyelt kérdés

2 probléma áll fenn: vagy hónapokig nem menstruálok, vagy 14 napos ciklusaim vannak (2 hetente van vérzés). Mindig is így volt, az elején azt hittem, hogy még nem állt be a ciklus, de már több éve menstruálok. Éves szűrővizsgálatokon minden rendben, a petefészkem policisztás, de a doki szerint a pcos miatt nem lehet ilyen gyakran vérezni, mert akkor pont nem lenne vérzés. Szerinte csak ovulációs vérzés. Szerintem meg nem, mert 5-7 napos rendes vér, nem csak barnázás.

Most már utána akarok járni. Volt tapasztalatotok ebben? Merre induljak?

2022. máj. 3. 09:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
És érzel valami változást? Jobban vagy?
2022. máj. 16. 22:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem tünetem nem igazán voltak, maximum az izzadékonyság, illetve az hogy novemberben jött meg utoljára azóta hálisten már megjött áprilisban és májusban is, de nekem ez már hatalmas javulás.
2022. máj. 16. 22:55
 13/14 A kérdező kommentje:
Örülök neki, jó egészséget kívánok neked :)
2022. máj. 16. 22:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Neked is, remélem hamar megoldódik nálad is :)
2022. máj. 16. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!