Mert nekem az égvilágon mindentől bajom van ott. Csak egy valamitől nem, hehe. :) Volt már hüvelysúlyom, fogamzásgátló gyűrűm, valami hiper-szuper pesszáriumom. Teljes higiénia és jól tolerálhatóság mellett sem bírtam ezeket. Akkor még egy ilyennel már nem kísérletezem.
2022. máj. 2. 16:01
22/32 anonim válasza:
Sokan ódzkodnak az új dolgoktól. 5-10 éve még az emberek 99%-a azt mondta volna, hogy ki se próbálná. Aztán ahogy terjed el, egyre természetesebb, hogy ez is egy opció. Kell még újra 5-10 év és ugyanolyan opció lesz, mint a tampon, vagy a betét
2022. máj. 2. 18:08
23/32 anonim válasza:
17es, hát ez az, ezt magyarázom én is. Az összes eddigi indok hülyeség.
Jóval több fér bele, ergo nem kell attól félni, hogy jaj, a koncerten, stb cserélni kell, nem lötyög benned a vér, nem pállik be, nem szivárog (de ha félsz, használhatsz mellé tisztasági betétet), nem harangozik (ezt nem is értem).
Sokkal higiénikusabb, mint a tampon, a betétről nem is beszélve.
2022. máj. 2. 18:53
24/32 anonim válasza:
abszolút igazad van mindenben utolsó, pontosan ilyen érzés (pontosabban nem érzés :D ) viselni
2022. máj. 2. 20:21
25/32 anonim válasza:
Kipróbáltam többfajtát is, egyik sem jött be. Nekem erős napokon bizony napközben is cserélnem kellett, ami nem mindenhol praktikus (palackos vízzel kezet mosni a vécéfülkében, hogy ne véres kézzel menjek ki a koedukált kézmosóhoz). Sportolás közben nekem zavaróbb, mint a tampon. Plusz macerás folyton kifőzni, mert a közhiedelemmel ellentétben nem elég vérzésenként egyszer kifőzni, ha nem szeretnéd, hogy megtelepedjenek rajta a bacik.
A tamponnál érezni, mikor telt meg, és papírdarabkával megfogva bármilyen higiénés körülmények között pont a megfelelő időben ki tudom cserélni.
Egyébként meg hiányolom a textilzsebkendő-mozgalmat, pedig azokat mosógépben lehet mosni.
2022. máj. 2. 22:37
26/32 anonim válasza:
Nem értem miért kell most ezt a kelyhet erőltetni. Ha valaki nem akarja kipróbálni nem is fogja. Ha valaki ezt használja egészségére. Én nem fogom.
2022. máj. 2. 23:12
27/32 anonim válasza:
Nem erőltetjük, hanem elmagyaráztuk, hogy az indokok egyike sem állja meg a helyét...
2022. máj. 3. 11:16
28/32 anonim válasza:
Én se értem, minek ez a térítés... Nem tökmindegy, más mit használ vahy nem használ? Az volt a kérdés, hogy aki nem akarja kipróbálni, miért nem. Senki se kérte, hogy aki használja, az kezdje itt el tételesen cáfolni a másik oldal álláspontját.
2022. máj. 3. 11:21
29/32 anonim válasza:
De ha hülyeségeket írnak, akkor engedtessék már meg, hogy megcáfoljam (nem, nem arra gondolok, amikor vki kipróbálta és nem volt kényelmes neki). Mivel bárki aki esetleg bizonytalan, megtalálja a kérdést, aztán az ostobaságok miatt elmegy a kedve (rothad benned a vér). Mivel ez egy szabad fórum, ott nyilvánítok véleményt, ahol csak szeretnék
2022. máj. 3. 11:38
30/32 Andizsuzsi válasza:
"Egyébként meg hiányolom a textilzsebkendő-mozgalmat, pedig azokat mosógépben lehet mosni."
Nagyon sokan használnak még mindig textilzsebkendőt is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!