Én undorítónak találom, egyrészt mert egyáltalán nem higiénikus, másrészt ki a fene akar egy haranggal a p...jában járni? Értem én, hogy vannak tág hölgyemények, de nem mindenki az. Én egyébként a tampont sem bírom elviselni, ne legyen ott folyamatosan egy idegen test. Toxikus sokkot is lehet tőle kapni. (privátra nem válaszolok)
2022. máj. 2. 10:48
2/32 anonim válasza:
Sokan nem szeretnek/tudnak/akarnak behelyezni ilyesmiket (akár tampont sem), van, aki bizalmatlan iránta, és van, akinek kényelmetlen.
Sokfélék vagyunk, nem jöhet be mindenkinek.
2022. máj. 2. 10:49
3/32 anonim válasza:
Nekem mar a látványa is sokkoló. Ennél bővebb magyarázatot nem is tudok adni.
2022. máj. 2. 10:51
4/32 Andizsuzsi válasza:
"egyrészt mert egyáltalán nem higiénikus"
Az. Bármilyen egyéb oka lehet, hogy valaki nem próbálja ki (én sem tettem), de ez pont nem jó érv.
2022. máj. 2. 10:53
5/32 anonim válasza:
Én kipróbáltam egyszer, mert mindenki állította, hogy a kifogásaim csak azért élnek, mert nem próbáltam, amúgy nem olyan az egész, mint amilyennek gondolom. Hát, de, pontosan olyan. Egyszerűen undorító. A tele kelyhet leszedni, kiöntögetni, elmosogatni, aztán visszarakni... nem is értem, hogy egy munkahelyen pl. ez hogy kivitelezhető a mosdóban, de otthon gusztustalan az egész művelet.
2022. máj. 2. 10:54
6/32 anonim válasza:
Nem mindegy amúgy?
Ilyen kérdéseket komolyan.
Max annyi az oka hogy akárki akármit mond nem egészséges hogy ott rohad benned 8 órán keresztül a vér meg ez a szilikon akármi. Ugyanígy a tampon is.
2022. máj. 2. 10:56
7/32 anonim válasza:
1. vagyok, látom, megérkeztek a Harangozó Terik és lepontoztak.
(így hívom azokat, akinek annyira tág, hogy harangozni lehet venne)
Buta hölgyemények mindig is voltak és lesznek. Rosszindulatúak és irigyek is. :)
2022. máj. 2. 11:07
8/32 anonim válasza:
"Az. Bármilyen egyéb oka lehet, hogy valaki nem próbálja ki (én sem tettem), de ez pont nem jó érv."
Jó, akkor legyen az. :D Hidd el, nekem teljesen mindegy, hogy fertőzöd magad összevissza. Teljesen hidegen hagy.
2022. máj. 2. 11:08
9/32 anonim válasza:
A tampont sem tűröm, nem hiszem, hogy a kehellyel más lenne a helyzet.
2022. máj. 2. 11:12
10/32 anonim válasza:
Nekem annyi bajom van vele hogy nem akarom hogy ott lötyögjön bennem a cucc amíg ki nem borítom. Azután pedig nem tudnám kb sehol megoldani azt hogy elöblítem és vissza. Akárhova megy az ember a wc és a kézmosó külön van. Plusz sanszos hogy emberek vannak ott. Kijövök elöblítem látják hogy mit majd vissza a mosdóba. Vagy ha van is másik akkor meg undi becsomagolni és eltenni a táskába.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!