Nők, akik nem szeretnétek kipróbálni a menstruációs kelyhet. Mi az oka?
Ááá, én -öt évig használtam, s ha előbb rátalálok, egész életemben használtam volna.
Egy tampon sokkal kevésbé higiénikus, a betétről nem is beszélve (az mitől lesz higiénikus, hogy ott ülsz a vérben? Nyilván nem cseréled ki pár csepp után).
A kehely jóval többet tart keg, mimt a tampon, nem lötyög benned, nem ott van, ahol a tampon, szóval kényelmesebb is, és mivel jóval több fér bele, simán kibírja a 8- 10 órát csere nélkül (s nem, nem benned rohad a vér, a kehelyben van), szóval nem kell cserélni munkahelyen, de ha mégis, ki tudod üríteni a vécén, s visszateszed, otthon meg rendesen elmosod, nem lesz semmi bajod.
De azt is lehet, hogy viszel egy kis flakon vizet a vécébe, s elöblíted, nem kell kimenni a közös mosdóig.
11,
"visszateszed, otthon meg rendesen elmosod" Én speciel inkább *azelőtt* szeretem rendesen elmosni a dolgokat, mielőtt felteszem. Ízlések és pofonok? Uh.
12es, írtam erre is megoldást...
Vizesflakon, törlőkendő.
Arra akartam rávilágítani, hogy a felsorolt érvek egyike sem állja meg a helyét.
Meséld már el, miért higiénikus egy betét? Ott ülsz a vérben, tényleg -tök jó.
Meg az első válaszoló, hogy harangozik....pfff ...ekkora ökörséget ritkán olvasni.
"A tele kelyhet leszedni, kiöntögetni, elmosogatni, aztán visszarakni"
Olyan ismerős, aki használta és szükséges volt cserélnie, kettőt használt. Vitte a tisztát magával a WC-re, a használtat csere után mosta el, otthon újra alaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!