Mennyi betéted, tamponod van otthon általában és mennyit veszel egyszerre?
Nálam változó, van, hogy én is betárazok hónapokra előre, de azért legtöbbször mégis csak a következő vérzésre elegendő van, persze úgy, hogy kitartson garantáltan, tehát végülis elég kb. 1,5 vérzésre. De olyan is volt már, hogy tudtam, hogy megvolt, és láttam, hogy közben el fog fogyni, de vettem persze időben.
Na, de ez totál mindegy, hogy ki hogy csinálja. Hacsak nem lakik valaki messze a bolttól. Lényeg, hogy azért 1-2 darab valami, akár betét, akár tampon legyen otthon.
én úgy értelmezem ezt a kérdést, hogy egy menzesz alkalmával mennyit veszek egyszerre. én eldobható betétet használok kizárólag.
napi 7 betéttel számolok, ami 35. Plusz néhány az elő -illetve utó pecsételésre. Szóval 40 darab betét, most hogy az hányasával van csomagolva az más kérdés.
Egy nagy csomag mindig van és egy kis csomag is éjszakaiból.
Van tampon is ha kéne valami olyan esemény vagy ruha miatt, de azt egyébként nem használok.
Most terhes vagyok, hálisten csak ott vannak a wc-ben.😄😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!