Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan kezeljem a menstruáció...

Hogyan kezeljem a menstruáció előtti hangulatingadozást?

Figyelt kérdés
Előtte pár nappal állandóan rossz a hangulatom, mindig sírhatnékom van és meggondolatlan dolgokat beszélek, ideges vagyok minden apróságtól. Ez így van, mióta menstrualok, csak idén már nagy hülyeségeket csináltam miatta és elegem van. Mitől van ez és mit tegyek ellene? Nem tudok ilyenkor uralkodni magamon.
2022. ápr. 21. 17:45
 1/3 A kérdező kommentje:
18 L
2022. ápr. 21. 17:56
 2/3 anonim ***** válasza:
44%

38 éves vagyok.

Férjem már ki van akadva tőlem a menstruáció előtt egy héttel kB.

Mindig kitalálok valamit, ami miatt balhézok, ugyanúgy sírhatnékom van,azt érzem mindenkinek rossz vagyok.

Sorolhatnám még..

Tiszta depressziós leszek.

Én sem jöttem még rá a megoldásra..

2022. ápr. 21. 20:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbálj meg ellazulni, ha tudod, hogy meg fog jönni. Igyál esetleg forró teát, előtte vegyél egy hosszú, kényeztető fürdőt, egyél csokit, nézz sorozatokat, olvass könyveket, kerüld a stresszes szituációkat. Sőt, nekem még a maszturbálás is segített sokszor enyhíteni a feszkót.
2022. ápr. 27. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!