Nagyon durva hangulatingadozásaim vannak a menstruáció előtt/közben segíthet a Premens tabletta?
Utánanéztem a véleményeknek, de nagyon különböző vélemények vannak.
Valakinek bevált valakinek nem...
attól félek hogy tönkreteszi az amúgy nagyjából pontos ciklusomat, de már tényleg nem tudom mit tegyek, hogy a hangulatingadozásaim csökkenjenek...
iszom a magnéziumot is folyamatosan, de a ciklus végén teljesen kifordulok magamól...:(
Igazából azért sem mertem eddig szedni, mert már így is lassan 3 éve nem jön a baba és nem akarom hogy bezavarjon a ciklusomba...
Volt akinek segített ez a tabletta a hangulatingadozásain?
hu én kb egy hét után abbahagytam , mert egyik nap olyan rosszullét kapott el, hogy megijedtem hogy ettől. Azóta még nem jött meg. Most vagyok félidő után, és a ciklus 2.napján kezdtem el szedni. Gondoltam rá , hogy talán most megint kellene szednem így a ciklus 2. felében, de kicsit félek hogy az okozta a rosszullétet.
Egyszer már jártam így a Gal babaváró vitaminjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!