Munkahelyen hogy ne féljek attól, hogy átáznék?
Nem mondom, hogy könnyű megszokni, főleg a kelyhet, több hónap mire megtanulod a helyes technikát és szivárgás nélkül felrakni.
Inkább ez, mint mondjuk a tampon, ami a hüvelyben mindent felszív nem csak a vért, sőt még tele van vegyszerrel is, hogy többet vérezz és többet is vegyél a termékből. (A kétbetűs márkánál ez megfigyelhető) Ez tiszta biznisz. Úgy, ahogy meg lett volna régen a ráknak is az ellenszere, de a csávót aki feltalálta börtönbezártàk, a termékét meg kitiltották. A rákos betegből van a legnagyobb bevétele a gyógyszeriparnak.
A hasad is a vegyszerektől fáj, az eldobhatós termékek használatatkor, mert az a gyógyszeriparnak is jó, ha már konkrétan eszed a fájdalomcsillapítókat.
Lehet nevetni, meg azt mondani, hogy ez nincs így, de sajnos így van. Bàrcsak ne így lenne.
Lehet lepontozni, de én vattát terítek egy nagyobb betét felületére és teszek arra papírzsebkendőt vagy wc papírt. Méretemnél 1 v 2 számmal kisebb bugyi. Nem csúszik el és evvel a technikával nem áztam el sosem. Meg lehet szokni. De sajnos muszáj, mert szalagon nem tudok kimenni másfél óránként csak ritkábban. Éjszaka simán kibírja és nyugodtan alszom.
Mielőtt valaki ajánlana nőgyógyászati vizsgálatot szólok, hogy voltam és minden oké.
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!