Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Munkahelyen hogy ne féljek...

Munkahelyen hogy ne féljek attól, hogy átáznék?

Figyelt kérdés
Nem volt még hosszú távon munkahelyem így nem is volt "baleset" szerencsére de itthon valamiért mindig azon félek, hogy ne hogy pont munkahelyen történjen a baleset. Mostanában nagyon sok vér folyik ki belőlem, volt, hogy itthon le akartam öltözni és ahogy lehúztam a nadrágom és bugyit egyből ömlött a lábamon (bocsi ha undi), és ettől tartok nagyon. Nagyon ritkán fordult elő ez és csak itthon de meglepődtem rajta, pedig próbálok sokszor cserélni, de van hogy egy mozdulat vagy tüsszentés által az egész betét olyan lesz. Munkahelyen, hogy oldjam meg, hogy ne ázzak át? Sima betétet hordok csak.

2022. ápr. 21. 15:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom, mi olyan vicces neked azon, hogy más ember milyen eszközt használ a menstruációja ideje alatt. Ez számomra teljesen leírja az intelligencia szintedet. Nevezhetsz eco ugribugrinak vagy aminek akarsz, az tény, hogy a kehellyel könnyebb a menstruáció. Nézz utána, hogy tényleg hogyan működik és utána alkoss véleményt.
2022. ápr. 22. 09:41
 12/15 anonim ***** válasza:
33%
amúgy próbáltam már kelyhet, sőt mosibetétet is, de szörnyű volt, őszintén.. inkább másfél óránként de biztonságban és kényelemben maradok...
2022. ápr. 22. 10:48
 13/15 anonim ***** válasza:
16%

Nem mondom, hogy könnyű megszokni, főleg a kelyhet, több hónap mire megtanulod a helyes technikát és szivárgás nélkül felrakni.

Inkább ez, mint mondjuk a tampon, ami a hüvelyben mindent felszív nem csak a vért, sőt még tele van vegyszerrel is, hogy többet vérezz és többet is vegyél a termékből. (A kétbetűs márkánál ez megfigyelhető) Ez tiszta biznisz. Úgy, ahogy meg lett volna régen a ráknak is az ellenszere, de a csávót aki feltalálta börtönbezártàk, a termékét meg kitiltották. A rákos betegből van a legnagyobb bevétele a gyógyszeriparnak.

A hasad is a vegyszerektől fáj, az eldobhatós termékek használatatkor, mert az a gyógyszeriparnak is jó, ha már konkrétan eszed a fájdalomcsillapítókat.

Lehet nevetni, meg azt mondani, hogy ez nincs így, de sajnos így van. Bàrcsak ne így lenne.

2022. ápr. 22. 11:24
 14/15 anonim ***** válasza:
én vastag óriás méretü tenna betétbe vagyok mensi alatt mindig. erős a vérzésem. ugy csinálom h bugyiba tenna rá a harinaci rá a fekete rakott szoknya mert a hari helyén tartja a betétet a rakott szoknyába pedig nem látszódik a betét. felülre pedig veszek egy csinos bluzt. igy megyek mindig munkába. nem a legkényelmesebb viselet de azért szeretem hordani elvagyok vele.
2022. máj. 1. 11:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Lehet lepontozni, de én vattát terítek egy nagyobb betét felületére és teszek arra papírzsebkendőt vagy wc papírt. Méretemnél 1 v 2 számmal kisebb bugyi. Nem csúszik el és evvel a technikával nem áztam el sosem. Meg lehet szokni. De sajnos muszáj, mert szalagon nem tudok kimenni másfél óránként csak ritkábban. Éjszaka simán kibírja és nyugodtan alszom.

Mielőtt valaki ajánlana nőgyógyászati vizsgálatot szólok, hogy voltam és minden oké.

34/N

2023. aug. 2. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!