Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nemi erőszak után mennyi...

Nemi erőszak után mennyi időbe telik, amíg végre nem csíp lent?

Figyelt kérdés
Megfertőzött gonorreával, arra egy antibiotikum injekciót kaptam. utána Lactinella kúra volt.de még mindig csíp és viszket sokszor.
2022. ápr. 14. 18:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
59%
8# érthető, hogy eleged van. Nem olyan dolgokon mész keresztül ami a mindennapi élet része, hanem olyan sokkon, traumán, amivel konkrétan küzdeni "illik" adott esetben élethosszig. Bűncselekmény sértettje vagy. Ezt nem fogod tudni elnyomni, a düh amit érzel biztosan ki fog csapni és valaki biztosan sérül benne, nagy eséllyel te magad. Ez önmagában túl sok egy embernek!, de nálad még egy lapáttal rátett a nem múló fertőzés. Ha akarnál se tudnál túl lenni. Egyáltalán nem rúgtam beléd. A fertőzés egy dolog, nem az az igazi baj. Áldozatsegítő alapítványok, nőket ért bántalmazás esetén segítők... NaNe a legismertebb de nézz szét neten hozzád mi van közel és melyik iránt érzel némi bizalmat. Nyilván ezek a szervezetek azért alakultak, mert -szerintem- ilyen borzalmon egyedül túljutni az meghaladja egy ember képességeit. Vagy olyan csoport ahol sorstársak vannak. Talán ezzel tennéd a legtöbbet magadért, a fertőzés lehet egy recept kiváltásával is megoldódik egy jobb szakértelmű orvosnál, ez "csak" technikai probléma. (még az jutott eszembe esetleg nem-e egy húgyúti fertőzéssel is tetőzi a gondot, vizeletvizsgálat hasznos lehet, gyógyteák ivása vagy erre fókuszált táp.kiegészítők sok-sok folyadékkal)
2022. ápr. 14. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!