Nemi erőszak után mennyi időbe telik, amíg végre nem
csíp lent?
2022. ápr. 14. 18:11
2/11 A kérdező kommentje:
Képzeld, kérdeztem ÉS NEM BÍRT NORMÉLIS VÁLASZT ADNI. CSODA... :O
Sorstársakra vagyok kíváncsi, okoskodókra nem.
A nemibaj terápiája, a gyógyulás üteme független a fertőződés körülményeitől. Tehát itt nem szükséges sorstársakat, vagyi nemi erőszak áldozatait keresned, elég, ha gyógyult gonorrheásakat keresel.
2022. ápr. 14. 18:41
4/11 A kérdező kommentje:
Csak olyanok válasza érdekel, akik tudják milyen. Te láthatóan csak okoskodni jársz ide, és megkérlek, hogy maradj csendben, ha már mindenáron figyelemmel kell követned a kérdésemet.
Nincs ilyesmiben tapasztalatom, de arra mâr rá jöttem, ha valami nem gyógyul orvost kell váltani, másodvéleményt kérni, mondjuk egy jó magánorvostól. Sajnálom ami veled történt, remélem sikerül feldolgoznod. Mielőbbi jobbulást
2022. ápr. 14. 19:02
6/11 A kérdező kommentje:
Hát igen, még elmehetek magánba. Feltéve hogyha sikerül találni egy jót, aki nem azt nézi, hogy mi lett negatív, hanem hogy még mindig panaszom van.
4# "Csak olyanok válasza érdekel, akik tudják milyen."
Mi? A nemi erőszak, vagy a nehezen gyógyuló gonorrhea? Esetleg kiemelten a kettő kombinációja? Nem írtad a kérdésben, hogy a válaszadóknak milyen feltételeknek kell megfelelnie. Szomorú ami veled történt, a világ az ellenséged, kívánok mihamarabbi lelki megnyugvást. Az orvost kérdezd. Sokat segít a normális kommunikáció, ha esetleg ott is így pattogtál, mint az itteni két válaszodban oka lehet, hogy ő meg lepattintott. Talán nem volt kifizetődő ez a stílus.
Orvosváltás, talán a gyógynövényekkel is tennék próbát a helyedben, neten biztos van erre valami. Gyulladáscsökkentő, hámosító ülőfürdőt csinálni pár hétig.
2022. ápr. 14. 19:23
8/11 A kérdező kommentje:
Azért "pattogok", mert már elegem van. De köszi, hogy belémrúgtál még egyet nagy jóságodban és bölcsességedben.
Am az ülőfürdő tényleg nagyon jó, meg nekem a vénusz cseppek is beváltak nőgyógyászati bajokra.
2022. ápr. 14. 19:56
Amennyiben a fertőzés az alkalmazott kezelés ellenére is perzisztál, úgy venerológiai kontroll (másodvélemény) és antibiogrammal végzett tenyésztés alapján megválasztott antibiotikum alkalmazása javasolt. Pszichológus felkeresése esetedben szintén javasolt.
2022. ápr. 14. 21:40
Kapcsolódó kérdések: