Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért negatív az ovulációs...

Miért negatív az ovulációs teszt Ha teljes peteérési tüneteim vannak???

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Folyton negatívak az ovulációs tesztjeim soha nem erősödik fel annyira hogy pozitív legyen,

Viszont minden tünetem meg van majdnem.

Petefészek szurkálás, tojásfehérje nyúlós folyás,magas nyitott puha méhszáj. Nyitott egy Ujhegynyire, jövőhét pénteken kellene meg jönnie

2022. ápr. 13. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Hány naposak a ciklusaid? Ha jövőhét pénteken kéne megjönnie akkor előtte kb. 14 nappal kellene lennie az ovunak, nem? Tehát 8án.
2022. ápr. 15. 15:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen 8-9-10 és ezeken a napokon éreztem mert fájt a pezefészkem vagyis szurkált tojásfehérje nyúlós folyás volt csináltam tesztet negatív .. ezért nem értem mert elvileg ha negatív a teszt nincs peteérés, de olvastam hogy jobb hinni a testi tüneteknek
2022. ápr. 15. 19:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát az a baj, hogy a peteérés az egy hosszabb folyamat, az lehet hogy van, de nem biztos hogy meg is reped a tüsző. Azt hőmérőzéssel lehetne megállapítani, hogy megvolt-e a tüszőrepedés (vagy ultrahangos követéssel). Illetve az se mindegy milyen érzékenységű, mert abból is van 10es is és 25ös is, és egy ciklusnál érdemes ugyanolyat használni és precizen betartani azt az időt amikor tesztelünk, mert különben nincs értelme az összehasonlításnak. Babaprojekten vagytok?
2022. ápr. 15. 23:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, de ha 1 év múlva jön se baj csak zavar hogy van vagy nincs peteérés .. van már egy 3 éves kisfiam de ő nagyon gyorsan össze jött
2022. ápr. 16. 13:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Megértelek, nekem sem egészen világos ez. Én le is álltam az ovutesztelésről, mert teljesen más volt mindig, pl mikor megjelent a nyák, akkor egy darabig rá 3-4 napra volt csak pozitív, máskor meg akkor amikor a legtöbb nyák volt. És én is úgy voltam vele, hogy a testem jelzéseire hagyatkozom és nem feszülök ennyire rá, hogy tesztelgessek is. Most pl 3 napig volt nyák, de sajnos csak az utolsó ilyen nap utáni reggelen/délelőtt tudtunk együtt lenni, aztán hogy most pont elkaptuk, vagy pont lecsúsztunk, majd kiderül májusban :D mi is féléve próbáljuk összehozni.
2022. ápr. 16. 13:22
 6/6 A kérdező kommentje:

Nekem úgy volt hogy mikor lennie kellett volna peteérésnek naptár szerint akkor azokban a napokban bő fehér folyás volt és csak 1 napig vagy 2 napig volt eza nagyon átlátszó nyúlós vizes-síkos folyás

Aztán hétfőtől szerdáig csak sima fehér ilyen kis darabos és azóta nincs is semmilyen folyás, csak annyi hogy néha bele bele szúr a baloldali petefészekbe ... Február 1.- én voltam rákszurésen csinált hüvely ultrahangot minden oké volt.. de ő is ellenezte az ovulációs tesztet

2022. ápr. 16. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!