Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok nektek is érzékeny..?

Lányok nektek is érzékeny..?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos elég érzékeny vagyok a hugyuti fertőzésekre, multkor bevásárló központban pisiltem és valahogy odacsapódik egy pici csepp, pedig nem ültem le..

És máris fertőzésem lett

Vagisan krémmel kentem nem javult

Bepantennel is probaltam.. nem javul

Mi a tartos megoldas erre?

Nagyon erzekeny vagyok a fertozesekre ://

2022. ápr. 12. 23:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Koszonom, mar most van spiralom.:)
2022. ápr. 13. 08:16
 12/13 anonim ***** válasza:
92%

Én is sokáig azt hittem hogy ettől alakult ki folyamatosan a fertőzésem, majd a családomtól elköltöztem és elmúlt teljesen. Azóta nincs problémám. Valószínűleg nem az áruház területén szeded össze a vissza csapódó pisitől hanem folyamatosan fertőznek téged csak kérdés hogy ki?!

Kolléganőm is ugyanígy van csak neki a doki azt mondta hogy valószínáleg a tampon csere során, hiszen bármennyire alapos a kézmosás a körmöd alatt is megbújhat a baci. Egyébként ugyan ilyen fertőzést okozhat a tanga bugyi is. Annó nekem a doki azt mondta hogy a nem megfelelő táplálkozás miatt alakulhatott ki nálam. Mindegy mióta magam takarítom a wc ét ahova ráülök semmi bajom

2022. ápr. 13. 11:13
 13/13 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszod, lehet hogy van benne valami

6an hasznaljuk otthon a wc-t :/

tangat hordok viszont nem tampont hasznalok hanem betetet

Sosem volt meg attol bajom (surun cserelem)

2022. ápr. 13. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!