Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Fáj a fejem, hátam,...

Lányok! Fáj a fejem, hátam, alhasam néha megfájdul 1-2 percre, hamar elfáradok, melleim érzékenyek, nem tudok hason aludni, se oldalt, fehérfolyásom erősödött, volt benne egy barna pötty (több lent)?

Figyelt kérdés
És Tegnap előtt amikor elmentem kiswc-re és kitöröltem ott lent barnás lett a wc papír (nem szartam be) és nagyon sokat kell pisilnem, (nem tom köze van e hozzá de ha megütöm a hasam lötyögő hangot ad ki , mintha víz lenne benne) még nem menstruálok 10/L

#menstruáció #előjel #betétet milyet?
2014. júl. 30. 09:35
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja és, mostanában nagyon érzékeny vagyok, semmihez sincs kedvem
2014. júl. 30. 09:36
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Az első menstruáció lehet barnás is. És 10 évesen ne legyél ilyen vulgáris.
2014. júl. 30. 09:53
 3/11 anonim válasza:

Szia!

Nekem is hasonlóan kezdődött az első (két hete), én is barnás valamit "fedeztem fel" a wc papíron, aztán egy-két napon belül már jött. Szerintem Neked is megjöhet nemsokára. Bár mondjuk nekem nem fájt semmim, de sokaknak szokott.

14/L

2014. júl. 30. 10:02
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vulgáris :D de akkor ez volt az első?
2014. júl. 30. 10:03
 5/11 A kérdező kommentje:
2. Köszi :)
2014. júl. 30. 10:03
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Szóval 10 évesen természetes, hogy azt mondod, hogy nem szartál be? Gratulálok!
2014. júl. 30. 10:08
 7/11 anonim válasza:
Szerintem ez LESZ az első. :) Az, hogy a papír barna, az még csak az előjele. Amikor a bugyid is olyan, akkor valószínűleg meg van. Amúgy nálam amikor már meg volt, akkor majdnem egész végig barna volt, és éjszaka semmi nem jött, anyukám azt mondta, hogy az elsőnél normális. :)
2014. júl. 30. 10:15
 8/11 anonim válasza:
Bocsi, a második voltam. :)
2014. júl. 30. 10:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nem vagyok pasi. Miért lennék az? Mert leírom, hogy egy 10 éves ne írjon oolyat, hogy beszart.
2014. aug. 1. 16:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Amúgy meg a kérdező nem kislány, hiszen ő írta, hogy ismeri az összes káromkodást, sőt látta a Kört, így már természetesen felnőt nő :D
2014. aug. 1. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!