Mit tegyek hogy valahára szép legyen a bőröm?
Sziasztok! Bocsi hosszú lesz.
3 évig szedtem a fogamzásgátlót amit nem csupán a védekezésre írt fel a doki hanem a súlyos akné kezelésre is. Segített is. Mikor abba hagytam mert babát szerettünk volna, ugyan olyan állapotba került a bőröm mint azelőtt.
Bőr orvos is és a női doki is azt mondták adjak neki időt aztán meglassuk. Nos össze jott a baba aminek nagyon örülünk, és gondoltam szuper végre a bőröm is szép lesz elvégre mindenkinek ilyenkor szebb. De nálam ez nem így van, egyre rosszabb, már nem csak hogy az arcom de az egész testem borítja pattanás. Fogalmam sincs mitévő legyek mert a női doki nem tud mit kezdeni vele a bőrorvoshoz pedig nem mentem mert tudom hogy csak krémeket adna de az eddig sem segített.
Egész életemben szenvedtem a bőröm miatt, mar mindent ki próbáltam, állapotosságom előtt elhagytam a tejet, cukrot szóval dietaztam, az sem volt jó. Mar nem tudom mit tegyek... Valakinek valami jó tanács? 😢
Endokrinológián jártál már?
Lehet hormonális oka is.
Még nem jártam. Attól tartok hogy mivel most állapotos vagyok seholsem fognak úgy kezelni ahogy kéne.
Érdemes lenne így állapotosan elmennem?
Bőrgyógyász.
Nőgyógyász.
Még mindig ez a megnevezésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!