Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak hogy nagyon...

Mit csináljak hogy nagyon szép legyen az arcom és ne legyen tele pattanással meg kiütéssel?

Figyelt kérdés

#pattanás #egészségesbőr
2021. ápr. 21. 12:17
 1/6 anonim ***** válasza:
43%

Étkezz egészségesen, illetve figyeld hogy milyen kajáktól jön elő, lehet hogy valamire allergiád van.

Mellőzd a sminkelést.

Naponta többször moss arcot.

2021. ápr. 21. 12:29
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Hagyd el a tejet, glutént, cukrot és igyál napi legalább 2 liter tiszta vizet, és mozogj sokat.
2021. ápr. 21. 12:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem a földimogyorótól, diótól, chips-től lesz sok pattanásom, pedig mindegyiket szeretem. Próbáld meg elhagyni ezeket is.

Gyógyszertárban vény nélkül lehet kapni Ebrimycin gélt (drága), ha azzal egy hétig kezeled az arcod, sokat javít rajta, de nem lehet folyamatosan (hónapokig vagy évekig) használni, mert antibiotikumot tartalmaz.

2021. ápr. 22. 10:29
 4/6 anonim ***** válasza:
A naponta többször moss arcot dologgal nem értek egyet. Ha lemosod az arcodról a természetes olajokat, akkor védekezni fog a tested, és még többet fog termelni. Ezzel több pattanásod, mitesszered lesz.
2021. ápr. 22. 10:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nekem alapból is nagyon zsíros a bőröm és sokszor ezért is pattog ki. És próbálok olyan arclemosókat használni ami szárítja bőröm meg a pattanásaimat. Ezért kénytelen vagyok naponta többször arcot mosni.
2021. ápr. 22. 10:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Éppen ez a baj. A bőrödnek nem kell az hogy ki legyen szárítva, mert mint mondtam, védekezni fog, és még több faggyút fog termelni.
2021. ápr. 22. 11:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!