Csíp, éget a hüvely bejáratánál. Nincs folyásom, szép a nyálkahártya is. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Megjegyzés: nem élek szexuálisan aktív életet, uszodában sem voltam.
Minden nap mosakodom, nem öblögetem.
2020. dec. 28. 16:55
1/7 anonim válasza:
Szia! Jobb lenne ha elmennél egy orvoshoz, ő többet és biztosabbat tudna mondani mint mi. Nem szeretnélek megijeszteni, de szerintem gombás fertőzésed van, de lehet hülyeséget mondok, ezért is menj el és nézesd meg magad!
3/7 A kérdező kommentje:
Folyás szag pirosság viszketés nincs. Néha érzem hogy csíp ezért nem is gyanakodnék gombára
2020. dec. 28. 17:36
4/7 anonim válasza:
A tünetek nélkül is lehet gomba.
5/7 anonim válasza:
Én teafaolajjal próbálkoznék első körben (pár csepp a bugyira vagy tisztasági betétre), ha az nem segít, akkor orvos.
7/7 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, hogy vagy azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!