Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nővérem meddő, és ma szándék...

A nővérem meddő, és ma szándékosan az alhasamat megrúgta, hogy nekem sose lehessen gyerekem. Szerintetek, ha nem véreztem, csak olyan érzésem van, mintha izomlázam lenne, akkor aggódjak, vagy felesleges?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 6. 08:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%
Ha ilyen problémád van,én a helyedben mindenképp elmennék orvoshoz!A Nővérednek pedig mindenképp orvosi segítséget javaslok,akarattal ilyet tenni egy rossz cél érdekében,ez már tényleg beteges...
2022. ápr. 8. 08:34
 12/18 anonim ***** válasza:
31%
Add meg a novered elerhetoseget privatban es ugy helyre teszem hogy osszefossa magat.
2022. máj. 8. 18:26
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
Feljelentés volt?
2022. máj. 8. 21:34
 14/18 anonim ***** válasza:
43%
El ne hidd a sok buta f*sznak, hogy ettől nem lehetsz meddő. Nagyon is előfordulhat. Szétrúgott hastól (alhasi trauma) kialakulhat endometriózis, ami meddőséget okoz. Maga az endometriózis egy igen veszélyes állapot mert megnöveli a petefészekrák rizikóját, van akinek emiatt lett.
2022. máj. 29. 01:36
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem volt feljelentés, szüleimet se érdekelte különösebben. Azt mondták, hogy hormonális dolog miatt lehetett az a barna folyás. Orvoshoz őszre kaptam volna időpontot, magánra nincs pénzem. Azóta menstruáltam rendesen.
2022. máj. 31. 14:09
 16/18 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy endometriózisom van, mert amikor megvan, sokszor nagyon görcsöl a hasam, derekam, 8 napig kell betétet használjak, az első 3 napban ömlik a vér:/
2022. máj. 31. 14:21
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
És ha hónapokra kapsz időpontot az azt jelenti hogy nem is kell elmenni? Hétfőn kérj időpontot és ha decemberre kapsz időpontot akkor akkora. Inkább mint semmikorra. Majd ő diagnosztizál.
2022. júl. 30. 15:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem amint lehet, költözz el otthonról, minél messzebb, lehetőleg másik városba. Most még megúszhatod az ilyeneket, de ha egyszer teherbe esel és a nővéred csinál valami hasonlót, elmegy a baba és neked is komoly bajod lehet. Szóval adott esetben majd nagyon, de nagyon vigyázz. A nővéredet meg kezeltetni kellene.
2022. júl. 30. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!