Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem akarok nőgyógyászhoz...

Nem akarok nőgyógyászhoz menni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és anyám minden áron el akar rángatni, mert szerinte ez feltétlenül szükséges. Pedig ez nem így van. Szűz vagyok, nincsen semmi olyan jellegű panaszom, se semmi, ami miatt feltétlenül szükséges lenne elmenni hozzá. Amúgy sem terveztem elmenni jó darabig. Undorodom még a gondolattól is, hogy egy vén, mogorva fószer turkáljon bennem, ráadásul ok nélkül. (részben azért nem bírom az ilyen dolgokat, mert kicsi koromban szexuális zaklatás áldozata voltam) mit tegyek? Anya nem ért meg engem.

2022. ápr. 4. 20:31
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
23%

Es amúgy mi lenne ha leülnek vele meg eszek o es nem itt beszélnéd ki?

Legyél mar ennyire nagylany 17 évesen bakker.🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

2022. ápr. 5. 12:32
 32/36 anonim ***** válasza:
42%
Bocs, elírta a telefonom, szóval mi lenne ha leülnel vele megbeszélni*
2022. ápr. 5. 12:33
 33/36 A kérdező kommentje:
Nem hagyom mag, és különösebb oka nincsen rá, de azt már írtam fentebb.
2022. ápr. 5. 12:40
 34/36 anonim ***** válasza:
12%

Hát akkor kezdj el ott hisztizni a helyszínen... :-DDD

Biztosan sokan jól fognak szórakozni a rendelőben.... :-D

2022. ápr. 5. 13:02
 35/36 anonim ***** válasza:
90%

Elég nagy vagy már; egyszerűen nem mész el vele. Vagy - ahogyan írta már valaki az elején - bemész, anyát kiküldöd és közlöd az orvossal, hogy mi a helyzet, nem szeretnél vizsgálatot.

Tényleg semmi sem indokolja.

2022. ápr. 5. 16:44
 36/36 anonim ***** válasza:
83%
Kedves kérdező. Szerintem menj el. Ha nem akarod, nem fog megvizsgálni, viszont feltehetsz neki olyan kérdéseket, amit pl anyukádnak nem mersz. Beszélgettek egy kicsit és kész :)
2022. ápr. 7. 06:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!