Pasin nagyon féltékeny nem engedi hogy férfi nőgyógyászhoz menjek. Mit csináljak? Nőhöz nem akarok menni mert azok nagyon bunkók.23l
Figyelt kérdés
2018. febr. 24. 10:20
1/32 anonim válasza:
Mondjuk tedd lapátra a „pasid” ha ennyire f€sz ... de ha te tovább tűröd akkor erre már nem lehet mit mondani ..
2/32 anonim válasza:
Dobd a fenébe ezt az IQ bajnokot.
Az egészségedről van szó. Jogod van ahhoz az orvoshoz menni ahova akarsz. Másrészt elég ritka a nő nemű nőgyógyász, de lassan ott tart az egészségügy hogy örülhetünk hogy van még orvos. Nem hogy még válogassunk is.
3/32 anonim válasza:
Mondjuk vágd ki a pasidat ha ennyire rád telepszik. Mert majd jön a milyen ruhát vehetsz fel, meg a mikor mehetsz ki a házból. Amúgy kikérem magamnak: Ne általánosíts, remek emberek, szakemberek vannak a nők között is. Hánynál jártál hogy van merszed kijelenteni: minden női nőgyógyász bunkó?!
4/32 anonim válasza:
Az ilyen ostoba gyökeret dobd ki.
5/32 A kérdező kommentje:
3x voltam nőnél
2018. febr. 24. 10:28
6/32 anonim válasza:
Ha az én barátom ilyet mondana nekem, én képen röhögném, és szakítanék. Mi az, hogy nem engedi?! Önálló ember vagy. Ne hagyd, hogy ebben (is) korlátozzon, mert akkor szépen lassan mindenben fog.
7/32 anonim válasza:
A fentieken kívül:
Nincs olyan nő, aki szívesen járna ilyen megalázó helyre, ha a gyökér pasid arra nem képes, hogy felfogja, hogy te ilyenkor mennyire kiszolgáltatott vagy és legalább egy minimálisan jobban éreznéd magad egy férfi orvosnál akkor mehet amerre lát!
8/32 anonim válasza:
Nem engedi? Miért, a kutyája lettél időközben?
A női nőgyógyászok nem bunkók szerintem, biztos rosszat fogtál ki. Én kizárólag nőhöz megyek, hozzám ne nyúljon férfi.
9/32 A kérdező kommentje:
Azt nem engedi h más pasi nyúlkáljon oda
2018. febr. 24. 10:33
10/32 anonim válasza:
Hát én csak női nőgyógyászhoz megyek, eddig semmi problémám nem volt kedve. Emberileg-orvosilag tökéletesen elégedett vagyok vele. Attól a birtoklási mániás fasztól meg menekülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!