Miért fáj a nunusom???
Figyelt kérdés
Fáj nagyon nem tudom miért?2022. ápr. 4. 17:52
11/14 anonim 

válasza:

10
Mert aki a kérdést kiírta, valószínűleg egy troll.
És a trolloknak nem válaszolunk érdemben.
Amúgy rendes vagy, hogy megpróbáltál segíteni.
12/14 anonim 

válasza:

De attól, hogy troll másnak lehet vagina fájdalma és lehet, ha rátalál erre a kérdésre, örül, hogy azonnal választ is kapott a kérdésére, nem kell kiírnia és várnia a válaszokra.
Nekem is volt, hogy egy információra volt szükségem és örültem, hogy valaki már kiírta ide a kérdését és megválaszolták.
13/14 anonim 

válasza:

Nem jött elég komment a nőgyógyászos kérdésre ezért most ilyen marhaságokat ír ki xD
14/14 anonim 

válasza:

Egyetertek Kocostollal, erdemben valaszolt, s ha nem is ennek a kerdezonek, de valakinek hasznos lehet.👍
Nem a normalis valaszolokat kell oltani az olyan idiotak miatt, mint ez is itt fent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!