Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fertőzés esetén a nőgyógyász...

Fertőzés esetén a nőgyógyász muszáj hüvelyi úton vizsgáljon?

Figyelt kérdés
Ha valaki szűz, akkor hogy zajlik le egy vizsgálat? A női vagy férfi doktorok a jobbak így elsőre?
2022. márc. 30. 21:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
61%
Értem. De itt a kérdező felhasználónevét nem látjuk.
2022. márc. 31. 23:31
 12/17 anonim ***** válasza:
70%
Zárójelben azért megjegyezném, hogy engem akkor is hüvelyen keresztül vizsgáltak, amikor szűz voltam. Megkérdezte a doktornő, hogy használtam-e már tampont, mondtam, hogy igen, mire ő annyit, hogy "akkor nem lesz itt semmi probléma", majd felnyúlt. Gondolom, függ attól, hogy mekkora a nyílás a szűzhártyán.
2022. ápr. 1. 02:44
 13/17 anonim ***** válasza:
38%

Engem még ki pontozott le, és főleg: MIÉRT??? Nem írtam butaságokat, sértő sem voltam, nem nagyoltam el a megfogalmazást sem és egy cseppet sem trollkodtam.

Ennyire hálátlanok, vagy inkább ennyire ostobák itt az emberek? 😱

2022. ápr. 1. 09:54
 14/17 anonim ***** válasza:
79%

9

Talán, mert teljesen feleslegesen akarsz kitenni fiatal lányokat egy kellemetlen vizsgálatnak...

"...ha minden fiatal nő, vagy posztpubertás leány elmenne egy rutin vizsgálatra...." Csak úgy, baj nélkül miért is??? Ugyan a posztpubertás fiúkat miért nem küldöd urológushoz? Talán, mert teljesen felesleges.

2022. ápr. 1. 13:43
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát, ebből jó nagy vita lett...:D
2022. ápr. 1. 18:58
 16/17 anonim ***** válasza:
27%
Az lett. Engem meg jól lepontoztak
2022. ápr. 1. 19:12
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert ész nélkül jelentgeted a kommenteket és utólag több mint a fele ki lett törölve, most meg vissza olvasva egyáltalán nem konzekvensek a reakciók, mert az azt megelőző kommentek ki lettek törölve.... Ne sírjál
2022. ápr. 1. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!