Hpv oltás 37 évesen?
Figyelt kérdés
Többször volt méhnyakrák szűrés eredménye, hogy hpv gyanú, de ismétlésnél nem mutatta már ki. Most pedig hpv okozta húskinővést vesznek le a szájnyálkahártyámról. Adatott már be valaki oltást felnőttként rák megelőzésére? Ma kikérdezem a fül-orr-gége dokit, aztán aktuális a méhnyakrák szűrés, megkérdem nőgyógyászt, utána felhívom háziorvosom. De érdekel a véleményetek. Nektek ajánlották-e, ha igen okozott-e valamit? Van tini és óvodás gyermekem is. Nekik alkalom adtán mindenképp adatom.2022. márc. 29. 15:35
1/18 anonim válasza:
Adasd be. Az életkor nem kizáró tényező.
2/18 anonim válasza:
Én is pont ezen gondolkodom, csak sajnos drága mulattság egészségesnek lenni :(
3/18 anonim válasza:
Teljesen felesleges pénzkidobás. Bocs, hogy esetleg elvettem a kedvedet. Nem véletlenül adják minél fiatalabb korban.
4/18 A kérdező kommentje:
Én a férjemnek is szeretném beadatni, mert úgy gondolom 18 év után együtt öregszünk meg talán. Neki se legyen baja.
2022. márc. 29. 16:23
5/18 anonim válasza:
Ajánlani persze, hogy ajánlják, mert drága mulatság, de nem fog használni már semmit.
6/18 A kérdező kommentje:
Évente járok szűrésekre, volt már melldaganatom. Ezért is gondolom hajlamos vagyok az effélékre. Hogy felesleges-e nem tudom, csak reméltem megelőzök vele valamit.
2022. márc. 29. 16:25
7/18 A kérdező kommentje:
Megírom mit mondott a 3 doki.
2022. márc. 29. 16:25
8/18 anonim válasza:
6
Ezzel már sajnos nem előzöl meg semmit.
9/18 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy monogám kapcsolatban nem igazán lehet kitől elkapni. Vagy ha már hordoztátok korábbról a vírust, akkor meg már át is adtátok egymásnak.
10/18 anonim válasza:
Ha már elkaptad akkor semmit nem ér.
Sőt, néhány éve azt mondták, hogy akkor hatásos csak ha szűz vagy.
Férfiaknak szerintem nem adják, de javíts ki ha tévedek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!