11 v. 12 évesen oltsuk be a gyereket Covid ellen, ha 2 hónapon belül tölti a 12-t?
Figyelt kérdés
11 éves fejlett gyermeket, aki 2 hónap múlva lesz 12, Ti vinnétek covid oltásra, amint elkezdik oltani az 5-11 éves korosztályt, vagy megvárnátok a szülinapot? A kicsik csökkentett dózist kapnak.2021. dec. 3. 06:03
1/20 anonim válasza:
Ahol a szülők oltottak, ott a gyerekek is oltottak lesznek.
Ahol egyik szülő se oltott, ott a gyerek se lesz oltott ezzel a kísérleti vakcinával.
Tehát, szerinted, milyen választ fogsz így kapni?
Én ezt írom: nem
2/20 anonim válasza:
Én inkább orvossal beszélnék erről.
4/20 anonim válasza:
Én nem oltatnám be se 11, se 12 évesen.
5/20 anonim válasza:
Én oltáspárti vagyok, és be is vagyok oltva, de egy 11-12 évest nem oltatnék be, csak 16 fölött.
6/20 anonim válasza:
Miért kell beoltani szegény gyereket?
7/20 anonim válasza:
Zavard össze a rendszert és pont a születésnapjára jelentsd be.
8/20 Senior Séf válasza:
Én attól függetlenül, hogy magam oltott vagyok-e, vagy sem, a gyerekemet nem áldoznám fel a WHO oltárán.
9/20 anonim válasza:
Hacsak nem nagyon kistermetű, akkor megvárnám a szülinapját
10/20 simad válasza:
Oltasd be minél hamarabb szerintem, sok felelőtlen ember megfertőzheti őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!