Normális hogy 18 évesen ilyen rendszertelen a menstruációm?
Teljesen normális olyan értelemben, hogy sok lány van ezzel így.
Annyiban viszont nem normális, hogy valami oka azért van. Vizsgáltasd ki magad, próbáld megoldani, mert nagyon sokat tehetsz így az egészségedért.
Lanyok, konyorgom, menjetek el orvoshoz. Kezdve a kerdezovel, majd kovetheti ot a 22-es is.
Es nem a fogamzasgatlo oldja meg a problemakat!
Ez mar nem a normalis kategoria. Tudjatok mi a teljesen normalis? Ha neha-neha kesik, esetleg egyszer-kerszer kimarad. De a tul rovid vagy tul hosszu ciklus, 2 havonta menstrualas es stb nem a normalis kategoria, kortol fuggetlenul.
5
A nőgyógyász pont nem az a hely, ahová szívesen megy az ember. Érthető, ha nem akarnak és kivárnak. Lehet, hogy beáll magától.
Na nekem ne mondd, no vagyok, evente jarok szorgalmasan rakszuresre 17 eves korom ota (es ezen kivul persze ha valami bajom van, akkor is megyek).
Ki a f@szom az, aki szivesen jar nogyogyaszhoz? Mar elnezest a szohasznalatert, de en 10 ev alatt se tudtam megszokni, hogy rendszeresen jarok, de ez van, ha muszaj, akkor muszaj. Az egeszsegem fontosabb.
Ez mar nem az a kategoria, hogy beall magatol, orvoshoz kene menni. De igazabol az o dolguk, nem nekem lesz bajom belole, igy annyira nem erdekel, csak gondoltam azert leirom, mit kene csinalni :D
7
Oké, csak én pl. az a kategória vagyok, aki ha valamit nagyon nem szeret, akar, akkor azt nem csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!