Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rendszertelen a menstruációm...

Rendszertelen a menstruációm ez normális?

Figyelt kérdés
Szóval még csk 4 volt. A második kb 15 napot késett. A harmadik megjött 26.napra. A negyedik is kb 15 napot késett. És ma 18.napra úgy néz ki még jött vagyis még csk egy kis barna folyasom volt de mindig így kezdődik úgy hogy sztem megjött. Tudom sok idő mire beáll. De kérlek segítsetek ez normális?

2020. okt. 12. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha még csak négy volt akkor ne csodálkozz. Kislányomnak négy év alatt nem állt még be.
2020. okt. 12. 20:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy normális, az is előfordulhat, hogy hónapok kimaradnak. Ne aggódj!
2020. okt. 12. 23:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az is rendbe van hogy ha esetleg kettő között van barna folyasom?
2020. okt. 13. 00:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen 18-19 éves koromra állt be, úgy hogy 10 évesen kezdtem. Szóval nyugi.
2020. okt. 18. 14:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos ilyen a tini kor:/ majd beáll, ha pár év múlva is ilyen lesz, akkor nőgyógyász

Most nincs különösebb teendőd

2020. okt. 18. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!