Ugye nincs semmi bajom? = (
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet,hogy 4hónapja jött meg először a mensim.Most szerda óta meg van de szinte alig van valami pedig előzőleg volt egy mennyisége. :/
Mi az oka,hogy most ennyire kevés?Ugye nem vagyok beteg?:(
13/L
2010. szept. 13. 17:42
1/5 anonim válasza:
Eleinte nekem is kevés volt. Nem mindig jött sok, sőt olykor elég kevéske is.
Még szerintem bekell állni rendesen. Gondolom még rendszertelenül jön meg... annó nekem is.
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem eddig több volt főleg a harmadik és a negyedik napban volt sok most meg szinte semmi. :(
2010. szept. 13. 17:45
3/5 anonim válasza:
Ne aggódj, ez teljesen normális az elsőnél! Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
4/5 A kérdező kommentje:
első? O.o"
már többször megvolt!
4hónappal ezelőtt jött meg.3 vagy mennyi alkalommal kicsit sok volt viszont most meg alig van valami. :S
2010. szept. 13. 18:34
5/5 anonim válasza:
Ne haragudj, félre olvastam. De még akkor sem állt be rendszeresre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!