Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A terhesség alatti heametoma...

Niktoon kérdése:

A terhesség alatti heametoma hogy ürül?

Figyelt kérdés

6 + 4 hetes terhes vagyok, 5 napja elkezdtem vérezni, baránzni, találtak a petezsak felett egy dupla akkora hematomat. Írtak fel rutascorbint meg ágynyugalmat.

Azóta hol erősebb, hol gyengébben vérzek. Van, hogy 5-6 óráig szinte semmi nem jön utána pár törlés erejéig pirosas - barnás vér, mint egy enyhébb menszesz. Utána megint semmi csak enyhe barnázás szivárog vagy fél napig. Így vagyok napok óta, már elsirattam ezt a babát. Van esély rá, hogy megmarad? Volt már alvadt vér is kisebb-nagyobb. A doki szerint akkor megy el ha erős vérzés van görcsökkel. Eddig még egyáltalán nem görcsöltem.

2022. márc. 15. 04:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nálam ugyanez volt. A 12.héten maradt abba a barnázás/vérzés. Nekem párszor nagyon sok vér jött, meg víz, meg kávézacc szerű törmelék.

Volt,hogy 2-3napra abbamaradt,majd egy tüsszentés után megindult.

A babának semmi baja nem lett, szépen megnőtt, a hematóma meg kiürülgetett és felszívódott.

Én is rengeteget sírtam, rettegtem, de nem lett gond!

Maradj ágyban, felpolcolt lábakkal, csak wczni menj ki! De ne erőlködj ott sem.

Mellette ajánlok 500mg retard c vitamint, a rutascorbinbol én 3*2t szedtem, és magnéziumot is.

Szedtem egy homeos bogyót is amit egy hasonló cipőben járó lány ajánlott, Arnica Montana 9CH, én hittem benne!

Nyugi nem lesz baj :)

2022. márc. 15. 08:25
 2/2 anonim válasza:
Az mondjuk nem túl szerencsés, hogy a hematóma a petezsák felett van, mert sajnos a vérzés kimoshatja a babát. Tarts be minden szabályt, szedbe amit kiírtak és minden rendben lesz.
2022. márc. 17. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!