Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hol kaphatnék segítséget az...

Hol kaphatnék segítséget az abortusz témájú szakdolgozatomhoz?

Figyelt kérdés
Utolsó éves szülésznő hallgató vagyok és a szakdolgozatom az abortusz és az az által okozott traumák feldolgozásával foglalkozik viszont a konzulensem kb vissza se ír nekem ha segítséget kérek. Fogy az időm nagyon veszesen,viszont nem igazán találtam alanyokat a kérdőívet kitöltéséhez a téma érzékenysege miatt,és hogy hol találnék ér alanyokat, anomim kérdőívhez. Valamint még jól jönne esetleg pár forrás az elméleti háttér kidolgozásához mert kevés és főleg régi könyveket és cikkeket találtam ezzel kapcsolatban. Ha bárki tudna ezekkel kapcsolatban vagy úgy egészben a szakdolgozatomban bármit segíteni azt nagyon nagyon megköszönném! Egy bepánikolt magára hagyott egyetemista:(

2022. márc. 9. 09:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

egyrészt a konzulenst simán bepanaszolnám, hogy tojik rám. de előtte hívd fel, fogadóórájára menj be, tegyél meg mindent, hogy tudj vele kommunikálni. és ha ott vagy személyesen, kérd el a mobilszámát, vagy mondjon vmi platformot, ahol el tudod őt érni.

a szakirodalom kapcsán: lehet netes forrás is, csak hiteles legyen. a scholar google tudomanyos cikkeket talál csak, azok hivatalosak.

a kérdőívek: lépj be fb-n különböző csoportokba, ahol anyukák vannak, pl. nem ősanyák, honvéd kórházban szültem (ilyenből kb az összes kórháznak van, pestieknek tuti). megosztod a kérdőívet, és kitölti aki úgy érzi. ezekben a csoportokban vannak időnként orvosok, szülésznők, ápolók is, lehet tudnának segíteni szakirodalom tekintetében.

2022. márc. 9. 09:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

ha akarod megnézem amideddi kész van.

Eü suliban tanítok

2022. márc. 9. 14:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen segítek mint anonim alany a kérdőív kitötésében.
2022. márc. 10. 09:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsiságból rákerestem, és van Facebookon egy "Vetélés-abortusz (nem orvosi szemmel) előtt-alatt-után" nevű csoport, ott lenne érdemes megosztanod a kérdőíved.

Én orvostanhallgatóként a Pubmeden szoktam cikkeket olvasgatni, nézz rá, hátha vannak ilyen lelki oldalú megközelítések is az abortuszról, bár nem vagyok biztos benne.

2022. márc. 10. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!