Hol kaphatnék segítséget az abortusz témájú szakdolgozatomhoz?
egyrészt a konzulenst simán bepanaszolnám, hogy tojik rám. de előtte hívd fel, fogadóórájára menj be, tegyél meg mindent, hogy tudj vele kommunikálni. és ha ott vagy személyesen, kérd el a mobilszámát, vagy mondjon vmi platformot, ahol el tudod őt érni.
a szakirodalom kapcsán: lehet netes forrás is, csak hiteles legyen. a scholar google tudomanyos cikkeket talál csak, azok hivatalosak.
a kérdőívek: lépj be fb-n különböző csoportokba, ahol anyukák vannak, pl. nem ősanyák, honvéd kórházban szültem (ilyenből kb az összes kórháznak van, pestieknek tuti). megosztod a kérdőívet, és kitölti aki úgy érzi. ezekben a csoportokban vannak időnként orvosok, szülésznők, ápolók is, lehet tudnának segíteni szakirodalom tekintetében.
ha akarod megnézem amideddi kész van.
Eü suliban tanítok
Kíváncsiságból rákerestem, és van Facebookon egy "Vetélés-abortusz (nem orvosi szemmel) előtt-alatt-után" nevű csoport, ott lenne érdemes megosztanod a kérdőíved.
Én orvostanhallgatóként a Pubmeden szoktam cikkeket olvasgatni, nézz rá, hátha vannak ilyen lelki oldalú megközelítések is az abortuszról, bár nem vagyok biztos benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!