Baj hogy meg ne voltam nőgyógyásznál? (Bocsánat ha rossz téma körbe teszem)
Már 19 éves vagyok, 17 éves koromban veszettetem el a szüzességemet, utolsó szex 4 hónapja volt, de csak két hetente tudtunk megoldani, nyáron még egyáltalán nem, és mindig védekeztünk óvszerrel
A barátommal úgymond még együtt vagyunk de nem vagyunk egy pár, és már szex sincs köztünk

Gratulalok az utolsónak.
Legyszi ne terjeszd a hulyesegeidet hogy nem kell járni mert neked felnőtt fejjel sose jutna eszedbe

31
Na végre valaki, aki hasonlóan gondolkodik...! Semmi hátrányát nem szenveded el, ha nem mész. A rákkal ijesztgetnek itt előszeretettel, de annak a veszélye elenyésző, fiatalon meg pláne. Persze, nem kell ész nélkül, fűvel-fával szexelni, ez s benne van.
Szóval, monogám kapcsolatban, nem tablettával védekezve simán ki lehet hagyni, és lehet kerülni a kellemetlen, megalázó vizsgálatokat.

36
"...a nőknek már az első szex után el kéne menni, mert mehnyakrak már ott kialakulhat"
Ne hülyítsd már az embereket kérlek... Az első falattól is kialakulhat gyomorrák - kb. ennyire igaz. Igen, elméletileg lehet, csak éppen akkora a valószínűsége, hogy nem mérhető... A méhnyrák felfedezésének átlagéletkora 51 év.(Mennyit is szexelt addig a nő??)
1. Meg kell válogatni, hogy kivel fekszel le.
2. Gyomor- és vastagbélszűrésre jársz-e? Hiszen annyi káros tartalmat elfogyasztunk, akár rákot is kaphatunk tőlük.

"Igen, elméletileg lehet" akkor megis😀 én szeretem megelozni a bajt, és jobb félni mint megijedni alapon gondolkodom.
Nem nem járok mivel eddig nem találkoztam a testemen olyan jellel ami bajt idezne elő, de ha lenne rá jel egyből elmennek.
Persze a mai világ a cigaretta fusttol is kaphatsz tudo rakot

38
"Igen, elméletileg lehet" akkor megis.
A kockázat valószínűségét is nézd. Elméletileg egy férfinak is lehet mellrákja. Egy gyereknek is lehet ilyen-olyan rákja. Sajnos. Mégse CTzünk, tükrözünk meg mindenkit, mert egy a százötven millióhoz az esély rá.
A méhnyrák is ilyen. Igen, előfordul, meg is halnak benne, évente 1200 eset, kb. 400 halálos. A kb három millió érintett nőből. Persze, minden életért kár, ám mégis úgy gondolom, hogy ez az évente szűrős dolog, meg 18-20 éves lányok ijesztgetése nem normális dolog. Több fejlett, gazdag országban 25 éves kortól csinálják, 4-5 évente (UK). Szóval, kicsit túltoljátok a biciklit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!