Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Baj hogy meg ne voltam nőgyógy...

Baj hogy meg ne voltam nőgyógyásznál? (Bocsánat ha rossz téma körbe teszem)

Figyelt kérdés

Már 19 éves vagyok, 17 éves koromban veszettetem el a szüzességemet, utolsó szex 4 hónapja volt, de csak két hetente tudtunk megoldani, nyáron még egyáltalán nem, és mindig védekeztünk óvszerrel

A barátommal úgymond még együtt vagyunk de nem vagyunk egy pár, és már szex sincs köztünk

2022. márc. 14. 18:06
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
37%
Nem baj. Én 26 éves vagyok, sosem voltam meg. Nincs bajom, gyogyszert nem szedek, minek menjek?
2022. márc. 24. 22:17
 32/39 anonim ***** válasza:
62%

Gratulalok az utolsónak.

Legyszi ne terjeszd a hulyesegeidet hogy nem kell járni mert neked felnőtt fejjel sose jutna eszedbe

2022. márc. 24. 22:53
 33/39 anonim ***** válasza:
40%

31

Na végre valaki, aki hasonlóan gondolkodik...! Semmi hátrányát nem szenveded el, ha nem mész. A rákkal ijesztgetnek itt előszeretettel, de annak a veszélye elenyésző, fiatalon meg pláne. Persze, nem kell ész nélkül, fűvel-fával szexelni, ez s benne van.

Szóval, monogám kapcsolatban, nem tablettával védekezve simán ki lehet hagyni, és lehet kerülni a kellemetlen, megalázó vizsgálatokat.

2022. márc. 25. 13:48
 34/39 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem is. Ugyanúgy ahogy koponyactre sem járok csak úgy hobbiból😊
2022. márc. 25. 23:59
 35/39 anonim ***** válasza:
53%
Férfiakat bezzeg senki se cseszegeti, hogy ugyan, menj már el urologushoz, csak hogy tudd, hogy minden oke?
2022. márc. 26. 00:03
 36/39 anonim ***** válasza:
48%
A férfiakat is fenyegeti a prosztatorak, csak a nőknek már az első szex után el kéne menni, mert mehnyakrak már ott kialakulhat, míg ez a férfiakról nem mondható el😀
2022. márc. 26. 07:28
 37/39 anonim ***** válasza:
67%

36

"...a nőknek már az első szex után el kéne menni, mert mehnyakrak már ott kialakulhat"

Ne hülyítsd már az embereket kérlek... Az első falattól is kialakulhat gyomorrák - kb. ennyire igaz. Igen, elméletileg lehet, csak éppen akkora a valószínűsége, hogy nem mérhető... A méhnyrák felfedezésének átlagéletkora 51 év.(Mennyit is szexelt addig a nő??)

1. Meg kell válogatni, hogy kivel fekszel le.

2. Gyomor- és vastagbélszűrésre jársz-e? Hiszen annyi káros tartalmat elfogyasztunk, akár rákot is kaphatunk tőlük.

2022. márc. 26. 09:05
 38/39 anonim ***** válasza:

"Igen, elméletileg lehet" akkor megis😀 én szeretem megelozni a bajt, és jobb félni mint megijedni alapon gondolkodom.

Nem nem járok mivel eddig nem találkoztam a testemen olyan jellel ami bajt idezne elő, de ha lenne rá jel egyből elmennek.

Persze a mai világ a cigaretta fusttol is kaphatsz tudo rakot

2022. márc. 26. 11:06
 39/39 anonim ***** válasza:
74%

38

"Igen, elméletileg lehet" akkor megis.

A kockázat valószínűségét is nézd. Elméletileg egy férfinak is lehet mellrákja. Egy gyereknek is lehet ilyen-olyan rákja. Sajnos. Mégse CTzünk, tükrözünk meg mindenkit, mert egy a százötven millióhoz az esély rá.

A méhnyrák is ilyen. Igen, előfordul, meg is halnak benne, évente 1200 eset, kb. 400 halálos. A kb három millió érintett nőből. Persze, minden életért kár, ám mégis úgy gondolom, hogy ez az évente szűrős dolog, meg 18-20 éves lányok ijesztgetése nem normális dolog. Több fejlett, gazdag országban 25 éves kortól csinálják, 4-5 évente (UK). Szóval, kicsit túltoljátok a biciklit.

2022. márc. 26. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!