Baj hogy meg ne voltam nőgyógyásznál? (Bocsánat ha rossz téma körbe teszem)
Már 19 éves vagyok, 17 éves koromban veszettetem el a szüzességemet, utolsó szex 4 hónapja volt, de csak két hetente tudtunk megoldani, nyáron még egyáltalán nem, és mindig védekeztünk óvszerrel
A barátommal úgymond még együtt vagyunk de nem vagyunk egy pár, és már szex sincs köztünk

20
Mert valójában tényleg semmi jeletősége még, ha amúgy problémamentes vagy. Amivel itt ijesztgetnek néhányan, az évtizedek múlva lehet aktuális, akkor is nagyok ks valószínűséggel. (Méhnyakrák évi 500 haláleset; átlagéletkor 51 év.)

22
Nem, nem viccből, de egy 19 éves fiatalt olyan betegséggel ijesztgetni, ami sem a kora, sem az életmódja miatt nem érinti, azt túlzásnak érzem.

A HPV nem az ami ellen oltanak 7 osztályba?
Lehet hogy rosszul tudom, bocsánat

Hiaba oltanak, akkor is kene járni ra miota élsz nemi életét.
En járok azóta, de a legtöbb tizenéves ismerősöm nem hogy utána nem járt el vizsgálatra de még előtte sem iratot fel tabit vagy bármilyen fogamzásgátló módszert mert uristen hat ott milesz, gratulálni tudok csak a mai fiataloknak és a csodálatos nevelést amit kaptak a szülőktől🤠🤠
Persze nem kifejezetten rád gondoltam
Nem félek attól hogy mi lesz ott
Én sose fogok fogamzásgátló használni

28
Ha nem fogsz foggátlót szedni, akkor meg is úszhatod a nőgyógyászt.

Nem fogamzásgátló az egyetlen fogamzasgatlasi módszer számtalan alternatívája van de persze ez egyéni döntése mindenkinek, de jó lenne elmenni igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!