Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szétrepedhet az ember húgyhóly...

Szétrepedhet az ember húgyhólyagja, ha nem mehet el pisilni, és a végletekig vissza kell tartania a pisilést?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én pár napja távolsági busszal utaztam, előtte sajnos sok kávét és vizet ittam. Az út felénél már éreztem, hogy pisilnem kell, és nagyon gyorsan rosszabbodott a helyzet, a sok megivott lötty úgy meghajtotta nálam a vizet. A végén már annyíra kellett, hogy inkább leszálltam volna, de a busz Bp-en dugóba keveredett,és szégyelltem volna szólni a sofőrnek, hogy le akarok szállni. Ekkor olyat éreztem, mint addig soha, hogy a hólyagom mint valami keményre fújt laba, mindjárt szétreped. A hasam úgy megnőtt alúl, mintha az ötödik hónapban lennék, már a nadrágomat is ki kellett gombolnom. Aztán csak beért a busz, én már lépni is alig tudtam a fájdalomtól, de lassan elevickéltem a wc-ig, ahól egész újjászülettem.

Csoda, hogy nem pisiltem be, és még tudtam tartani. De azon is elgondolkodtam, hogy ilyenkor nem-e az a jobb, ha az ember inkább bepisil, minthogy esetleg a hólyagja repedjen szép? Nem tudom ti éreztetek-e már ilyet, de én nem viccelek, akkor nagyon komolyan így éreztem, és féltem be is következik a végén.

De vajon tényleg szét tud repedni a hólyag? Hallottatok ilyen esetet? És akkor mi történik, az ember bele is halhat, ha szétterjed a testen belűl a vizelet?

Köszi a segítséget!

2008. dec. 16. 20:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Példa, amivel alátámasztom az érvelésem;

Nekem óvodás koromban volt olyan, hogy játszottam az udvaron. Játék közben éreztem, hogy pisilnem kell. Ez felfokozódott a nagyon-nagyon kell pisilnem-re, de játszottam tovább. Bele is feledkeztem, rengeteg idő is eltelhetett. Aztán egyszerre csak azt éreztem, hogy már borzasztóan kell pisilnem. Meg is indultam a ház felé, de pár lépés után megálltam, mert éreztem, hogy, ha egyet lépek, akkor azonnal megindul.

Még arra is emlékszem, hogy ott volt a testvérem és elkezdtem mondogatni neki megállás nélkül, hogy hozzon ki egy lavrot, hogy belepisiljek, de mindig mondta, hogy menjek a WC-re.

Egyszerre csak a testvérem feljajdult. Lenéztem és azt látom, hogy sugárban jön a pisi.

Nem én eresztettem el, azt se éreztem, hogy elkezdtem bepisilni, egy kis idő után kezdtem érezni is nem csak látni, hogy pisilek és el se tudtam volna állítani.

Tehát a sztori lényege, hogy a hólyagom nem tudott volna tovább feszülni és, mivel semmi akadálya nem volt, hogy kibocsássa a tartalmát, ezért szépen kibocsátotta.

Ott, ahol pl van akadály (nem csak az, hogy még nem értél ki a wc-re vagy még ruhában vagy, hanem olyan akadályok, amiket feltüntettem az előző kommentemben) is próbalkozik ezzel a hólyag, csak nem távozik a vizelet. Nem tud tovább feszülni, kibocsátaná a tartalmat, de az nem távozik így még tovább kell feszülni, de nem tud és repedés lesz a vége előbb-utóbb.

2019. júl. 18. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!