Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van rá mód? (Lent részletesebb...

Van rá mód? (Lent részletesebben.)

Figyelt kérdés

Hát az történt, hogy a fejembe vettem, hogy fogynom kell...

Végül a hosszas beszélgetések a pszihológussal rávettek arra, hogy álljak le ezzel a "koplalással".

Tulajdon képpen nem olyan durva nagy dolog amit művelek, csak keveset eszek.

Tehát van hogy eszek tésztát, kenyeret néha, egyéb szénhidrátokat stb.

Az igazat megvallva nagyon rossz irányba ment el ez az egész. Nincs 2 hónapja menzeszem, a bordáim és a szegycsontom kilátszik stb.

De ugyan akkor még is csak fogytam combomból, a hasam lapos lett, a karomon pedig szépen kirajzolódnak az izmok...és nekem tetszik az ahogyan most kinézek, csak nem jó az egészségemnek.

Van bármi mód arra, hogy visszaszokjak a normális étkezésre úgy, hogy ne hízzak?

A normális alatt azt értem, hogy eszek mondjuk reggelire és vacsorára egy kis szendvicset, ebédre levest és egy kis főttet. Meg esetleg napközben vmi gyümölcsöt?

Vagy ha megpróbálom jobban kerülni a kenyeret, úgy?

2022. febr. 23. 16:53
A kérdező szavazást indított:
Igen, lehetséges.
Nem, valószínűleg egy jó pár kiló felfog rád csússzanni.
14 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az is számít hogy mit eszel. Teljes koplalás nem egészséges valóban, de van középút is.
2022. febr. 23. 17:08
 2/6 Metionin ***** válasza:
100%
Persze, sporttal.
2022. febr. 23. 17:18
 3/6 A kérdező kommentje:
A sport az szerintem meg van. Heti kétszer van karate, kardió edzésem. Illetve az utóbbi időben azon gondolkozom, hogy lehet eljárnék futni olyan heti 1-2x. Ez így elég lehet, nem?
2022. febr. 23. 17:27
 4/6 Metionin ***** válasza:
100%
3. Persze simán. Ha mozogsz és építesz izmot, akkor nyugodtan ehetsz rendesen. Attól még ehetsz egészségesen.
2022. febr. 23. 17:45
 5/6 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm aki, nagyon sokat sportolt, és elég keményen diétázik! Neki is eza próblémája. Nincs rendes menzesze. Még vizsgálják.Ő nem rég töltötte a 18-at. Ezért úgye akkor még fejlődött a szervezete! Nála ezért volt rossz. Te hány éves vagy?
2022. márc. 5. 18:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

5:

Kb~ két hét múlva leszek 16.

2022. márc. 5. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!