Mirena spirál mellett meddig normális a hosszú menstruáció, és barnázás? Részletesebb infók lent.
Figyelt kérdés
5 Hónapja van fent, és havonta kb 2 hétig menstruálok, a többi időben barnázok, ami most mintha picit kevesebb lenne. Mellette 4 kg-ot híztam, ingerlékenyebb vagyok, illetve több mellékhatást is észrevettem. A doki szerint még várjunk, lehet még jobb. A szülésznőm szerint ha eddig nem, akkor már nem valószínű. Hajlok affelé, hogy levetessem. Adjatok tanácsot! Köszönöm2017. aug. 12. 22:55
1/1 anonim válasza:
Szia! Nekem három hónapot adjak neki és minden szuper lesz...kevés havi verzes, de el is maradhat...1,5honapnal tartok és folyamatosan verezgetek. És én is hiztam, pedig elméletileg nem kellene tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!