Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászati kenetmintából...

Nőgyógyászati kenetmintából kiderül , hogy milyen gombám vagy fertőzésem van?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy STD-re a nemibeteg gondozónál vett kenet ad választ, de a sima gomba, bacit a nődokinál vett minta is megmutatja?
2022. febr. 20. 10:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nekem is volt ilyen vizsgálatom,amikor terhes voltam ki is mutatta,hogy van valami fertőzésem. Kaptam rá antibiotikumot. Egyszer pedig már nem emlékszem pontosan mi talált,de akkor csak kúpot kaptam
2022. febr. 20. 10:43
 2/4 anonim ***** válasza:
79%

Még mintát se kell venni, megmondom anélkül, hogy ha gombád van az valamelyik Candida faj, legtöbbször Candida albicans. Vegyél Canesten kombit a gyógyszertárban.

De mintavétel nélkül, csak a tünetek alapján is meg lehet mondani, hogy éppen gombás vagy bakteriális fertőzések van.

2022. febr. 20. 10:54
 3/4 A kérdező kommentje:

Én is candidàra gyanakszom a tünetek alapján, vettem is canestent, mert sajnos rohadtul nem mostanra kaptam időpontot a nődokihoz sem és addig nem bírtam volna ki.

Viszont persze ilyenkor rosszabb dolgokra is gondolok, mint candida… bár tényleg eléggé gombára utaló tüneteim vannak csak.

2022. febr. 20. 11:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak mikroszkópos festést végeznek, ami meglehetősen hozzávetőleges eredményt ad. Pontos faj-azonosítás nem lehetséges ilyen módon. Ezért aztán felírnak egy általánosan használt antibiotikumot vagy fungicid gyógyszert. Aztán a végeredmény az, hogy kár, ha megdöglött minden,liba, mert még lett volna néhány javaslat.
2022. febr. 20. 12:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!