Akinek okozott menstruációs problémát a Pfizer vakcina, mennyi idő után múlt el a problémája? Mi volt a gond?
Nekem a második borította fel kicsit. Volt hogy megjött 15 napra, utána késett egy hetet, aztán kb időben, utána megint csúszott pár napot.
Ez tavaly májusban volt. Aztán a nyár így ment de hát ez kb 3-4 menstruáció volt. Aztán szeptemberben volt egy endo műtétem és novemberben beadattam a harmadikat és decemberben terhes lettem.
Mind3 oltásom Pfizer volt.
Nekem Modernával ugyanez van, nem múlt el
Sokkal hosszabbak a ciklusaim+PCOS lettem
1. oltás után egy nappal korábban jött meg, de az egyébként is lehetett volna (szerintem). 2. oltás után is minden rendben. 26-28 napokra jön meg általában. Decemberben 29, most februárban (múlt szombaton) 24 napra jött, de pár napja nagyon stresszes voltam és alig tudtam aludni, és igen, a stressz hathat rá. Maga a ciklus normális, nem húzódik el, nem rosszabb, nem rövidebb stb.
Jó régen 1x maradt ki, aminek persze köze nem volt semmilyen vírushoz vagy oltáshoz. 1x legalább szedtem esemény utánit, az se bolygatta meg. Fogamzásgátlót sose.
Terhesen vettem fel kettőt, semmi gondot nem okozott.
A harmadikat szoptatás alatt, de amióta megszületett a baba, rendszertelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!