Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A Pfizer covid vakcina után...

A Pfizer covid vakcina után felborulhat a mentsruációs cikulsunk?

Figyelt kérdés
2021.11.04 én kaptam az első oltásomat akkor pont mentstruáltam és most újra megjött. Ilyenkor mit csináljak helyre áll magátol?

2021. nov. 12. 05:53
 1/8 anonim ***** válasza:
7%
Kellett magadat beoltatni, látod?
2021. nov. 12. 06:22
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nem borította fel. Neked sem valószínű, hogy az oltás, inkább a stressz, ami ezzel járt.
2021. nov. 12. 08:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Viszonylag sok nőre kihatott ez. Magától rendbe áll pár hónap alatt.
2021. nov. 12. 09:14
 4/8 anonim ***** válasza:
18%
Vagy nem
2021. nov. 12. 10:01
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
Semmi bajod nincs és semmit sem kell csinálod.
2021. nov. 12. 13:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kétszer jött meg az oltás után,de következő hónapban már rendben volt.
2021. nov. 12. 13:48
 7/8 anonim válasza:
100%

nyaron kaptam meg mindket pfizer oltast, utana az elso menstruaciom 1-2 napot kesett es kb 1-2 nappal hosszabb is volt (nem tulajdonitottam neki nagyobb figyelmet). azota egyre egyre hosszabb lett, (normal esetben kb 5 nap, oltas utan eloszor 7 nap, majd 9, majd 13), oktoberben 7 nap utan mar csak pecsetelt, azt hittem elmulik, aztan a 9. napon a szokasos migrennel es alhasi gorcsokkel kiserve mintha megint megjott volna… akkor mentem nogyogyaszhoz, amikor mar 13 napja volt meg, emellett hokozi pecseteles is jelentkezett az oltas ota minden honapban. korabban mindig orara pontosan jott meg es max 5-6 napig tartott. most napokat csuszik, vagy eppen siet, de ami nagyobb gondot okoz, az az, hogy nagyon sokaig tart…

a nogyogyasz megkerdezte kaptam-e oltast, mert mar tobben szamoltak be ilyenrol. gyulladas csokkentot irt fel, gondolom annak koszonheto hogy novemberben “csak” 9 napig volt meg. most a 6. napon jarok, megint mintha el akart volna mulni tegnap, de ma ismet a ciklus elso napjaira hasonlo tuneteim voltak (erosebb verzes, alhasi gorcsok, fejfajas, derekfajas).

biztos hogy nem a stressz, mert az elejen meg is konnyebbultem, hogy megvan az oltas. egyebkent sem a karanten nem zavart, mert itthon ulo tipus vagyok, sem a betegek szama mert nem kovettem nyomon, a rokonaim, kozeli ismeroseimnek sem volt komoly tunetuk, ami aggodasra adott volna okot, es a munkamban sem okozott problemat, semmi nem tortent ami miatt stresszeltem vona. felni sem feltem,nem azert adattam be az oltast, hanem mert kulfoldre utaztam volna, ami vegul egyeb okok miatt elmaradt, de abszolut nem voltam extrem stresszhelyzetben, sot meg nyugodtabb is voltam, mint a covid elott, de a majd 2 hetes ciklus valoban eleg stresszes, es csak bizni tudok benne hogy egy kicsit komolyabban veszik ezt a dolgot a kutatok/orvosok, mert az eleg hulye ervnek tunik hogy globalis stressz okozza a menstruacios zavart, annak ellenere, hogy a vakcinak elott mar 1,5 eve stresszeli a nepet a virus, es megis csak az oltott, vagy a betegsegen atesett nok tapasztaljak a menstruacios zavarokat…

2021. dec. 11. 21:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugy gondolom, hogy igenis lehet ilyen hatasa. Noverem tul van a menopausan 5 eve! 2 Pfizer utan ujra mwgjott..... rendszeresen 28. napra. Termeszetesen kuret lett belole. 5 honap rendben.... majd 3 oltas, s ujra kezdodott. Teljesen kivan, lehet, hogy eltavolitjak a mehet! Semmit nem tudunk az oltasok hatasarol. Nem vagyok ellenes, nekem is 3 van. De ez azert elgondolkoztato. Ha valaki tapasztalt vagy hallott ilyet, kerem irjon!
2022. ápr. 18. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!