Vakcina után mennyi idővel állt helyre a ciklusotok?
Szia! Én már megkaptam mind a két oltást. Pfizert kaptam én is, és mind a két alkalommal nem volt nálam gond, sőt 2-3 nappal hamarabb is megjött.
Szerintem ez sajnos személyfüggő :(
A barátnőm már több mint fél éve klimaxolt annak összes tünetével, nőgyógyászati vizsgálat szerint mindkét petefészke teljesen el van sorvadva.
Április elején megkapta a Pfizert, onnantól kezdve szinte azonnal megszűntek a klimaxos tünetek, és kb. 10 nappal az oltás megjött neki a menses nagyon erős vérzéssel, görcsökkel, nagy darab véralvadékokkal. Azóta (április) minden hónapban megjön neki hasonló erősséggel.
Vajon hogy tudtak teljes gőzzel beindulni a sorvadt petefészkek hirtelen az oltás után? Egyáltalán miért nyúl bele egy "influenza" elleni oltás a homonokba?
Ki tudja meddig tart ez, lehet hogy 60 éves koráig vagy még tovább menstruálni fog, csak mert beoltották? Más ismerőseim is panaszkodtak hasonló problémákra.
Tehát a barátnőd sorvadt petefészkén segített volna a vakcina, amikor a nőgyógyász nem tudta helyre rakni??
Ez felettébb fura... De kitudja mi minden van abban a kotyvalékban...
Értem, így már érthető!
Sajnálom, jobbulást!
Én is a Pfizert kaptam meg nem rég, lehet akkor ezért nem jött meg még nekem sem. Nekem meg most fognak jönni a nagyszüleim, és mentünk volna a strandra, így én is aggódok egy kicsit miatta. :(
Remélem, neked szerencséd lesz vele, és nem rosszkor fog megjönni.❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!